Yardım PC Kendi Kendine Reset Atıyor

abuzer kömürcü

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
45
Laptopumu bu sabah açtım bir süre sonra siyah ekran oldu Power tuşundan resetledim sonra Wi-Fi kayboldu resetledim bir daha yine aynıydı bir daha resetledim düzeldi ama yine siyah ekran verdi düzeldi sora ama az önce YouTube'da video izlerken mouse ve ses 1 FPS gibi oldu sonra siyah ekran oldu ASUS logosu geldi kendi kendini resetledi Wi-Fi yoktu yine reset attım şimdi düzeldi ama yine ekran gider birazdan.

PC: ASUS TUF A15 FA506IEB, R54600H RTX3050 Ti.

şimdi yine ses ve mouse 1 fps oldu ama resetlemedi bu sefer

Petrax

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Hocam sürekli resetlemeniz pek iyi olmamış ama ilk ekran yazılımsal bir sorundu muhtemelen sonraki resetlemenizden dolayı laptoplarda benimde başıma gelen wifi alamama olmuş funct programlarıyla çözersiniz rahatlıkla ayırca sorun donanımsal olma ihtimali var mı ekran kartına bir zarar mı verdiniz acaba

KS

abuzer kömürcü

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
45
Hocam sürekli resetlemeniz pek iyi olmamış ama ilk ekran yazılımsal bir sorundu muhtemelen sonraki resetlemenizden dolayı laptoplarda benimde başıma gelen wifi alamama olmuş funct programlarıyla çözersiniz rahatlıkla ayırca sorun donanımsal olma ihtimali var mı ekran kartına bir zarar mı verdiniz acaba
siyah ekran olduğu için mecbur güç tuşuyla resetledim wifi gelmemesinden dolayıda 2-3 kere resetledim max onlarda yeniden başlat kısmından yani hasarlık bir durum yok aslında neden böyle oldu anlamadım

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri