Pc kendini kapatiyor

kemalavcu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Beyler 2 gun once elektrikler kesilmisti 10 dakkaligina benim pc acikti elektrikler gitti 10 dakka sonra geldi pc de sorun oluştu oyuna girince 10 maks 20 dakka sonra kendini kapatiyor mavi ekran vermiyor direk elektrigi kesiyor masaustundeyken kapanmiyor sadece oyun oynarken film izlerken filan kapaniyor bilgisayarciya gotudum sorunun powersuppy kaldiramiyor bu gucu dedi ama 1 senedir oyle bi sikinti yoktu elektrik kesintisi sonrasi oldu sizce sorunum power suppy de mi?

Faruk Şeker

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
powerde etkilenmiş ola bilri ramlarda mem test 64 ile tst et derim
you tubde de memtest in kulanımı var rahtlık la yapa bilrsin

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
kemalavcu' Alıntı:
Beyler 2 gun once elektrikler kesilmisti 10 dakkaligina benim pc acikti elektrikler gitti 10 dakka sonra geldi pc de sorun oluştu oyuna girince 10 maks 20 dakka sonra kendini kapatiyor mavi ekran vermiyor direk elektrigi kesiyor masaustundeyken kapanmiyor sadece oyun oynarken film izlerken filan kapaniyor bilgisayarciya gotudum sorunun powersuppy kaldiramiyor bu gucu dedi ama 1 senedir oyle bi sikinti yoktu elektrik kesintisi sonrasi oldu sizce sorunum power suppy de mi?

Statik elektrik etkisinde kalmış olabilir pc fişe takılı iken psunun tuşunu kapatıp 3 4 defa pcyi açma tuşuna bas statiği atıcaktır birde öyle dene

KS

kemalavcu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam birazdan gidip power supply alicam 500w ama hala kararsizim sorun ekran kartindan olabilir mi ekran kartina yuk binince pc elektrigi kesiyor

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Ekran Kartından olma ihtimalide var ama % lik dilime bölersek POWER %75 sorunlu %25 E.Kartı diye düz hesap yapılabilir. Başka bir PC 'de denedin mi kartı boşuna POWER için para verme test etmeden.

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Ekran Kartından olma ihtimalide var ama % lik dilime bölersek POWER %75 sorunlu %25 E.Kartı diye düz hesap yapılabilir. Başka bir PC 'de denedin mi kartı boşuna POWER için para verme test etmeden.

Kesinlikle gidip boşuna para verme bir test et :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri