Yardım PC Kendini Resetliyor

konuray

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
31
Merhaba bilgisayarım masaüstünde atıl bir şekilde beklerken kendini resetliyor ama video izlerken oyun oynarken herhangi bir sıkıntı olmuyor. Ne gibi bir sorun var bilgisayarda acaba. İyi forumlar.

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,956
Merhaba bilgisayarım masaüstünde atıl bir şekilde beklerken kendini resetliyor ama video izlerken oyun oynarken herhangi bir sıkıntı olmuyor. Ne gibi bir sorun var bilgisayarda acaba. İyi forumlar.
resliyor derken? tam olarak detaylı açıklarmısın masaüstündeyken mi resliyor?

KS

konuray

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
31
evet pc yi açtık mesela boş boş bekliyor işte.hiç bir işlem falan yapmıyorken kendini resliyor ve windowsa güncelleme geldi %96da kalıyor sonra yüklenenleri geri alıyor falan

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,956
evet pc yi açtık mesela boş boş bekliyor işte.hiç bir işlem falan yapmıyorken kendini resliyor ve windowsa güncelleme geldi %96da kalıyor sonra yüklenenleri geri alıyor falan
windows güncellemelerini kapatın veya diskinizde yer olduğuna emin olarak windowsu güncelleyin

KS

konuray

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
31
mevzu zaten windows güncellemesi değilde kendi kendini resetlemesi

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
mevzu zaten windows güncellemesi değilde kendi kendini resetlemesi
Kendi kendini resetlemesi mümkün değil uyku moduna geçiyordur ya da geçmeye çalışıyordur. Güç seçeneklerinden kilit ekranı ve uyku modunu iptal edin bir de hızlı açılması için hazırda beklet seçeniği aktif ise iptal edip sistemi yeniden başlatın düzelir. Windows yasal olarak lisanlı değilse crack yapıldıysa ayarlar çalışmaz. Ayarların çalışması için sistemi yeniden başlatmanız önemli yoksa ayarlar etkinleşmiyor.

can.g

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
işlemci ısısını kontrol etme sansınız varmı acaba birkeresinde aynı olayla karşılaşmıştım boşta bilgisayar kendini kaptıyordu işlemci fanını tam oturtamamıştım bu şekilde düzeltmiştim bir deneyin isterseniz hocam.

KS

konuray

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
31
12400f var ve sıvı soğutucum var . 2 yıldır kullanıyorum 5-10 gündür böyle bir sorun mevcut. oyun oynamasam bile şöyle bir durum var mesela bilgisayarı açıyorum daha 5 10 geçmeden atıl durumda beklerken de reset atıyor yeniden başlatıyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri