PC Koli̇k E Posta Giriş Hatası

SpaceHunterMTZ

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Lütfen bu formu görupte yardım edebilcek biri varsa iletişime geçerse sevinirim
Pckolik sitesinde mail adresim ile giriş yapamıyorum telefon ile aradığımda ise mesai saatleri dışındayız diyor
PC hocası kasası almıştım mailim ile giriş yaptığımda böyle bir mail adresi yoktur diyor yardım ederlerse sevinirim ya da iade konusunda iletişime geçerlerse sevinirim

Ekli dosyalar

• ttt.png
    ttt.png
    6 KB · Görüntüleme: 14

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
Pckolik sitesinde mail adresim ile giriş yapamıyorum telefon ile aradığımda ise mesai saatleri dışındayız diyor
PC hocası kasası almıştım mailim ile giriş yaptığımda böyle bir mail adresi yoktur diyor yardım ederlerse sevinirim ya da iade konusunda iletişime geçerlerse sevinirim
Mail ederini doğru girdiğinden emin misin? Kardeşim bir harf bile yanlış yazınca hata veriyor.

KS

SpaceHunterMTZ

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
hatta dekont dahi atabilirim pckolık ile hiçbir şekilde iletişime geçemiyorum 25.000k az para değil bu ekonomide

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,417
hatta dekont dahi atabilirim pckolık ile hiçbir şekilde iletişime geçemiyorum 25.000k az para değil bu ekonomide

Geçtiğimiz günlerde sistemleri baya patlamıştı. O sırada üyelik oluşturduysanız belki onaylanmamış olabilir. Ancak dekont ve sipariş numarası varsa problem yok her türlü ürünü satın almış durumundasınız.

Özelden bana iletin sipariş numarasını ben ileteyim arkadaşlara.

KS

SpaceHunterMTZ

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Geçtiğimiz günlerde sistemleri baya patlamıştı. O sırada üyelik oluşturduysanız belki onaylanmamış olabilir. Ancak dekont ve sipariş numarası varsa problem yok her türlü ürünü satın almış durumundasınız.

Özelden bana iletin sipariş numarasını ben ileteyim arkadaşlara.
özelden size nasıl ileteceğim sitede yeni olduğum için bilmiyorum

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri