PC Kolik Sistem Aldım Görünmüyor?

Paris

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Dostlar merhabalar,

28.02.2023 Salı 01:50 tarihinde pckolik.com dan satın aldığım hazır sistemin takibine bakmak için siparişler kısmına girdiğimde hiçbir ürünün gözükmemesi ve maillerimde "PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri siparişiniz alındı! " dışında fatura kesim gibi farklı bir mail de göremedim konuyla ilgili aynı şeyleri yaşayan bir başkası var mı acaba? Eğer var ise nasıl bir yol izlediğini öğrenmek isterim.

İyi forumlar

Moderatörün son düzenlenenleri:

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Dostlar merhabalar , 28.02.2023 Salı 01:50 tarihinde pckolik.com dan satın aldığım hazır sistemin takibine bakmak için siparişler kısmına girdiğimde hiçbir ürünün gözükmemesi ve maillerimde "PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri siparişiniz alındı! " dışında fatura kesim gibi farklı bir mail de göremedim konuyla ilgili aynı şeyleri yaşayan bir başkası varmı acaba. Eğer var ise nasıl bir yol izlediğini öğrenmek isterim.
iyi forumlar
Arayıp öğrenebilirsiniz.

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
Dostlar merhabalar , 28.02.2023 Salı 01:50 tarihinde pckolik.com dan satın aldığım hazır sistemin takibine bakmak için siparişler kısmına girdiğimde hiçbir ürünün gözükmemesi ve maillerimde "PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri siparişiniz alındı! " dışında fatura kesim gibi farklı bir mail de göremedim konuyla ilgili aynı şeyleri yaşayan bir başkası varmı acaba. Eğer var ise nasıl bir yol izlediğini öğrenmek isterim.
iyi forumlar
siteyle iletisime gecip söyleyin halledilir

duranus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
iyi forumlar
E-mailden mesaj at geri dönüş yapıyorlar.

KS

Paris

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Şuan da pckolik de olan hesabıma da giriş yapamıyorum şifre hatalı diyor sürekli, gerçekten komedi ya paranızla rezil oluyorsunuz.

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
iyi forumlar
fatura sonradan kesiliyor üstelik hizmetleri gayet iyi gecikme sorunu da çok normal kampanya var tek tek sistemleri kontrol edip gönderiyorlar bende sistem aldım ekran kartı arızası yaşadığım için 2 defa sağolsunlar biri ücretsiz ekran kartı değişimi sağladılar bu her firmanın yapacağı iş değil

KS

Paris

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
fatura sonradan kesiliyor üstelik hizmetleri gayet iyi gecikme sorunu da çok normal kampanya var tek tek sistemleri kontrol edip gönderiyorlar bende sistem aldım ekran kartı arızası yaşadığım için 2 defa sağolsunlar biri ücretsiz ekran kartı değişimi sağladılar bu her firmanın yapacağı iş değil
Kampanya yapmaları kötü hizmet vermesi anlamına gelmiyor. Telefonla ya da mail üzerinden geri dönüş sağlanmıyor ki siteleri sürekli gidiyor , üyelik şifresi otomatik sıfırlanıyor.

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
Kampanya yapmaları kötü hizmet vermesi anlamına gelmiyor. Telefonla ya da mail üzerinden geri dönüş sağlanmıyor ki siteleri sürekli gidiyor , üyelik şifresi otomatik sıfırlanıyor.
kampanya yapmaları kötü hizmet vermeleri anlamına gelmiyor tabi ama kampanya yaplamarı yoğun oldukları anlamına geliyor bende bekledim 2 hafta gibi bir süre sen alalı 4 gün olmuş trendyoldan bir ürün almıyorsun sonuçta site konusunda da dediğin gibi yoğunluk olunca server çökebiliyor tahmin ediyorum 3070ti sistemi aldın verdikleri sistemi hiçbir yer bu fiyata vermiyor anlayış göstermek lazım kendim alışveriş yapmasam yorum yapmam ama adamların tek isteği müşteri memnuniyeti

KS

Paris

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
kampanya yapmaları kötü hizmet vermeleri anlamına gelmiyor tabi ama kampanya yaplamarı yoğun oldukları anlamına geliyor bende bekledim 2 hafta gibi bir süre sen alalı 4 gün olmuş trendyoldan bir ürün almıyorsun sonuçta site konusunda da dediğin gibi yoğunluk olunca server çökebiliyor tahmin ediyorum 3070ti sistemi aldın verdikleri sistemi hiçbir yer bu fiyata vermiyor anlayış göstermek lazım kendim alışveriş yapmasam yorum yapmam ama adamların tek isteği müşteri memnuniyeti
Evet kampanyadan ötürü zamanla ilgili problem olabilir fakat benim sorunum kargoya veriliş zaman diliminden kaynaklı değil konunun başında belirttiğim gibi site üzerinden siparişlerim kısmında hiçbir ürünün gözükmemesi akıbetinde takibi sağlanamaması gibi şeylere telefonda müşteri hizmetlerine bağlanamaması gibi şeyler bence kötü hizmet.

AhmetCan0

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
hocam bende de şöyle birşey var aktifmisin bilmiyorum ama pc kolikten sistemi aldım 1 hafta oldu 2 gündür kullanıyorum ama fatura vs hiçbirşey yok
1. sorum fatura maillemi geliyor
2. sorumda kaç gün içinde fatura geldi

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
hocam bende de şöyle birşey var aktifmisin bilmiyorum ama pc kolikten sistemi aldım 1 hafta oldu 2 gündür kullanıyorum ama fatura vs hiçbirşey yok
1. sorum fatura maillemi geliyor
2. sorumda kaç gün içinde fatura geldi
benim 1 haftayı bulmuştu fatura ama dilerseniz mağazayı arayın orada bi kadın fatura kesiyor ona bildirin bana maille geldi

KS

Paris

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
sorunla ilgili bir gelişme var mı
Evet şikayetvar konusu aktif olduktan sonra pckolik tarafından dönüş sağladılar site üzerinden kargo hazırlanıyor durumundayken kargom geldi. Faturayı da 15 gün sonra mail olarak dönüş sağladılar.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri