Soru PC Mağazası Ve Sitesi Kurmak Ne Kadar Maliyeti Olur?

Buff Medic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
190
-Arkadaşlar ilk olarak türkiyede az bilinen markaları tek çatı altında toplamak istiyorum afox axle ECS Elitegroup Asrock Biostar (bir de belki acer ve zotac) gibi marka şeylerle işim yok şahsen marka takıntısına karşı biriyim
-İnternet sitesi bunun için nasıl halledilir
-Kampanyalı Hazır Sistem için parça nereden bulunur
-Güven Faktörü Ne Kadar etkili farkındayım

Valla Beyler böyle bir işe hepinizle toplu şekilde girmek isterdim ister miydiniz

Up

Son düzenleme:

OSU_FAN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
-Arkadaşlar ilk olarak türkiyede az bilinen markaları tek çatı altında toplamak istiyorum afox axle ECS Elitegroup Asrock Biostar (bir de belki acer ve zotac) gibi marka şeylerle işim yok şahsen marka takıntısına karşı biriyim

Valla Beyler böyle bir işe hepinizle toplu şekilde girmek isterdim ister miydiniz
3 FARKLI SEÇENEK VAR

1. tebilon gibi e-ticret+mağaza+marka istersen 5m ile zar zor

2. eğer marka yapmicak isen e-ticaret sitesi+kiralık mağaza ile 1.5m (kira kaporası olmadan)

3. site kurmadan domain olmadan sadece bir dükkan istesen 1.4m (kira kaporası dahil)

tabi bunlar büyük mağaza kurmak içindir istesen 500 bin t ye küçük bi yer bile kurabilirsin YANİ BUNLAR büyük mağaza içimdir

Up
ve interne t sitesini BİR DOMAİN sağlayıcısından 150-300 tl arası alabilir ve armut.com üzerinden düşük bir ücretle yaptırabilirsin

3 FARKLI SEÇENEK VAR

2. eğer marka yapmicak isen e-ticaret sitesi+kiralık mağaza ile 1.5m (kira kaporası olmadan)

3. site kurmadan domain olmadan sadece bir dükkan istesen 1.4m (kira kaporası dahil)

tabi bunlar büyük mağaza kurmak içindir istesen 500 bin t ye küçük bi yer bile kurabilirsin YANİ BUNLAR büyük mağaza içimdir

ve interne t sitesini BİR DOMAİN sağlayıcısından 150-300 tl arası alabilir ve armut.com üzerinden düşük bir ücretle yaptırabilirsin
neden e-ticaret kurmakla kurmamak arasında 0.1 m olmasının sebebi internette 1. olarak güvenlik için bi para ücreti verilir 2. olarak paketleme için biraz ürün alman gerekir ilk başta 3. olarak siparişten anında haber olmak için farklı bir ekran yapman gerekebilir

Son düzenleme:
KS

Buff Medic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
190
3 FARKLI SEÇENEK VAR

neden e-ticaret kurmakla kurmamak arasında 0.1 m olmasının sebebi internette 1. olarak güvenlik için bi para ücreti verilir 2. olarak paketleme için biraz ürün alman gerekir ilk başta 3. olarak siparişten anında haber olmak için farklı bir ekran yapman gerekebilir
Reis benim aklımda garibanın ihtiyacını karşılamak var, mağaza+site düşünüyorum

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Reis benim aklımda garibanın ihtiyacını karşılamak var, mağaza+site düşünüyorum
Butceye bagli siteyi net yaptiracaksna tanidigim var sorayim ve mumkunse pc parcalari satip toplayip gonderne

Demek istedigim swy bu videoda anlatiliyor

KS

Buff Medic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
190

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri