- Tepki
- 0
Pc setupumu hepsini ilana koydum letgo olsun,dolap sahibinden hem setup şeklinde 6aydır hiç kimse yazmadı hepsine özelikleriyle yazdım Sinop’ta oturuyorum ne yapmam gerekiyo
Garip test amaçlı aynı şekilde bende yapmıştım aynı gün içinde 9 kişi yazdı.Pc setupumu hepsini ilana koydum letgo olsun,dolap sahibinden hem setup şeklinde 6aydır hiç kimse yazmadı hepsine özelikleriyle yazdım Sinop’ta oturuyorum ne yapmam gerekiyo
Hangi platformdaGarip test amaçlı aynı şekilde bende yapmıştım aynı gün içinde 9 kişi yazdı.
Fiyat önemli dost, overpriced ise ürün kimse yazmazPc setupumu hepsini ilana koydum letgo olsun,dolap sahibinden hem setup şeklinde 6aydır hiç kimse yazmadı hepsine özelikleriyle yazdım Sinop’ta oturuyorum ne yapmam gerekiyo
Kasam bu güncel fiyatı 42bin ben 39dan aldım 39 yazdım ne yazmam gerekiyor ürünü 3ay kullandımFiyat önemli dost, overpriced ise ürün kimse yazmaz
Bu fiyatlandırmalarla alakalı hiç bilgim yok 39 sa 35 yazsam çokmu azmıGüncel fiyatı 42 bin dediğin ürün sanırım sıfır ürün. Senin ürünün ise ikinci el aralarında 3k var. Ufak bir iç ses konuşması yap kendinle ve alıcı ol. Sen alır mısın bu ürünü 39 binePiyasa bu tür ilanlarla dolu ve hiç biri satılmıyor. 2. el bir ürünün hızlı satılması için ya bulunmaması lazım ya da fiyat olarak çok çekici olması lazım. 3070 ti istedim birinden burda 12500 yazdı 11 e ver dedim olmaz veremem dedi 2 ay önce. 12 ye 3080 aldım onun ilanı hala duruyor.
Ürün 4aylık garantisi 2aylıkNe kadar kullandın pc yi. Kaç senelik, garantisi ne kadar kaldı. Sallıyorum 1 sene kullandın ürünü, sıfırı 42 binse senin ürünün 32 lerde olmalı ki alıcı çeksin kendine. Belki 30 a bile anca verebilirsin böyle durumda. Para artınca fiyat farkı cezbetmeli dostum yoksa kimse ikinci ele o paraları vermez. Ha birde senin sistemi inceleyince 4060 olan bir pc ye o fiyatları veren bulmak çok zor onu söyleyeyim.
Yandım deseneİşlemciye göre ekran kartı zayıf kalmış. 4060'lı sıfır sistemler 20-22 bin civarına bulunabiliyor.
Bu fiyata ikinci el bu sistem tercih edilmez.
Acil paraya ihtiyacın yoksa kullan, yoksa çok zarar edersin.Yandım desene![]()
Ürünü taksitle aldım PC de çok istiyordum diyer hazır sistemlerde 3ay ertelemeli yoktu hatta taksit yapan yoktu yapacak bişey yokDaha yeni ürün ama siz bence alırken hata yaptınız. Attığınız resimdeki fiyatı o pc ye veren bulmak bence çok zor. Bayağı bi zarar etme durumunuz var gibi duruyor. Kullansanız daha iyi.
Bu fiyatlara 4070li sıvı soğutuculu ddr5 ramli sıfır kasalar satılıyorKasam bu güncel fiyatı 42bin ben 39dan aldım 39 yazdım ne yazmam gerekiyor ürünü 3ay kullandım
Parça parça satmayı deniyebilirsin çok uğraştırır ama en azından daha az zarar edersin veya sistem yükseltmek istiyorsan yine aynı şekilde parça satıp yenisini takabilirsinÜrünü taksitle aldım PC de çok istiyordum diyer hazır sistemlerde 3ay ertelemeli yoktu hatta taksit yapan yoktu yapacak bişey yok![]()