Pc modifiye önerisi

Hz.ETQ

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683
Merhabalar,

Pc modifiyesinde uygun fiyatlı fan kapağı, psu cover, gpu tutucu , figür gibi şeyleri uygun fiyatli yapan ,satan var mi acaba?

İnternette genel meşhur olanlar uçuk fiyatlar istiyorlar. Daha az bilinen güzel ürünler satan kişiler ariyorum

Moderatörün son düzenlenenleri:

Midplus

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
117
ARgb şerit led var bende anakarttan kontrol ediliyor 4 pinli kasaya anakartlara girişi var ,aldığım fiyata vermek isterim,çinden almıştım elimde boşta şuan 100 tl ye almıştım 3x0.5 metreyi. şuan 0.5m de kaldı.Ben kasanın altı ve üstüne koydum tamda boyutuna denk geldi 50 TL ye verebilirim tanesi 50 TL idi çünkü

KS

Hz.ETQ

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683
ARgb şerit led var bende anakarttan kontrol ediliyor 4 pinli kasaya anakartlara girişi var ,aldığım fiyata vermek isterim,çinden almıştım elimde boşta şuan 100 tl ye almıştım 3x0.5 metreyi. şuan 0.5m de kaldı.Ben kasanın altı ve üstüne koydum tamda boyutuna denk geldi 50 TL ye verebilirim tanesi 50 TL idi çünkü
Sağol hocam kontrolcüye baglansa belki de anakarta baglamak istemiyorum açıkçası

Midplus

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
117
Yada funk pop figürler alabilirsin
Sağol hocam kontrolcüye baglansa belki de anakarta baglamak istemiyorum açıkçası
Onlara uygun kontrolcü var mesala benim 4 tane fan var 4 pinli 1 tane hub var şans eseri bunlarda 4 hubtu iyi denk geldi benim için

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri