- Tepki
- 1
En düşük grafiklerde GTA açan ucuz monitör dahil sistem arıyorum hazır yada toplama farketmez yardımcı olurmusunuz
bütçe belirtirmisinizEn düşük grafiklerde GTA açan ucuz monitör dahil sistem arıyorum hazır yada toplama farketmez yardımcı olurmusunuz
en düşük segment apu sistem ve monitör bunlar var gtayı rahat çalıştıran bir sistemEn düşük grafiklerde GTA açan ucuz monitör dahil sistem arıyorum hazır yada toplama farketmez yardımcı olurmusunuz
www.n11.com
Güncel durumunu bilmiyorum ama 2 yıl önce video yüklenmiş. Minimum bütçe ile yeni apu sistem olabilir ya da bütçe belirtirse mantıklı öneri gelebilir.en düşük segment apu sistem ve monitör bunlar var gtayı rahat çalıştıran bir sistem
Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11
Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlıwww.n11.com
bu da kartın testi videoda 8gb ram ile yapılmış sistemde 16gb var kafana yatarsa alırsın
ucuz istediğin için en en ucuz sistem olarak bunu attım
Güncel durumunu bilmiyorum ama 2 yıl önce video yüklenmiş. Minimum bütçe ile yeni apu sistem olabilir ya da bütçe belirtirse mantıklı öneri gelebilir.
Güncel 3000g kullanmadım ama 2200g var deneyimlediğim yakın zamanda 16gb çift kanal. Oyun açıyor ama çoğu oyunda zevk verecek düzeyde olmuyor. Şimdi 3000g alsa yarın bir güncelleme de açmaya da bilir. Hocam sizlik bir durum değil ama bu ve benzeri videoların gerçekçi olmadığına da denk geldim.
buldum güncel versiyonu 16gb ramli hali bu da fpsler daha yüksek
aynen haklısın arkadaş zaten ucuz istemiş bu riski göz önünde bulundurarak bu sistemi ya da bütçe varsa bi üstünüde alabilir bütçe belirtse daha net olurGüncel 3000g kullanmadım ama 2200g var deneyimlediğim yakın zamanda 16gb çift kanal. Oyun açıyor ama çoğu oyunda zevk verecek düzeyde olmuyor. Şimdi 3000g alsa yarın bir güncelleme de açmaya da bilir. Hocam sizlik bir durum değil ama bu ve benzeri videoların gerçekçi olmadığına da denk geldim.
5000tl ile 7000 TL arası Max bütce bukadarbütçe belirtirmisiniz