PC önerisi

gagaragogo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
En düşük grafiklerde GTA açan ucuz monitör dahil sistem arıyorum hazır yada toplama farketmez yardımcı olurmusunuz

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
En düşük grafiklerde GTA açan ucuz monitör dahil sistem arıyorum hazır yada toplama farketmez yardımcı olurmusunuz
en düşük segment apu sistem ve monitör bunlar var gtayı rahat çalıştıran bir sistem

bu da kartın testi videoda 8gb ram ile yapılmış sistemde 16gb var kafana yatarsa alırsın
ucuz istediğin için en en ucuz sistem olarak bunu attım

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
en düşük segment apu sistem ve monitör bunlar var gtayı rahat çalıştıran bir sistem

bu da kartın testi videoda 8gb ram ile yapılmış sistemde 16gb var kafana yatarsa alırsın
ucuz istediğin için en en ucuz sistem olarak bunu attım
Güncel durumunu bilmiyorum ama 2 yıl önce video yüklenmiş. Minimum bütçe ile yeni apu sistem olabilir ya da bütçe belirtirse mantıklı öneri gelebilir.

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
Güncel durumunu bilmiyorum ama 2 yıl önce video yüklenmiş. Minimum bütçe ile yeni apu sistem olabilir ya da bütçe belirtirse mantıklı öneri gelebilir.

buldum güncel versiyonu 16gb ramli hali bu da fpsler daha yüksek

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305

buldum güncel versiyonu 16gb ramli hali bu da fpsler daha yüksek
Güncel 3000g kullanmadım ama 2200g var deneyimlediğim yakın zamanda 16gb çift kanal. Oyun açıyor ama çoğu oyunda zevk verecek düzeyde olmuyor. Şimdi 3000g alsa yarın bir güncelleme de açmaya da bilir. Hocam sizlik bir durum değil ama bu ve benzeri videoların gerçekçi olmadığına da denk geldim.

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
Güncel 3000g kullanmadım ama 2200g var deneyimlediğim yakın zamanda 16gb çift kanal. Oyun açıyor ama çoğu oyunda zevk verecek düzeyde olmuyor. Şimdi 3000g alsa yarın bir güncelleme de açmaya da bilir. Hocam sizlik bir durum değil ama bu ve benzeri videoların gerçekçi olmadığına da denk geldim.
aynen haklısın arkadaş zaten ucuz istemiş bu riski göz önünde bulundurarak bu sistemi ya da bütçe varsa bi üstünüde alabilir bütçe belirtse daha net olur

Kerimhan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
223
Kasa olarak aşağıdakini önerebiliirim.

Düşük ayarlarda oynatırsın diye düşünüyorum.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri