E
expert
Guest
32 yapacam hocam 
OceanLaB' Alıntı:Marka : Gigabyte ATX Toplama
İşlemci : Amd Fx-Series 9590 Black Edition 4.7Ghz Soket Am3+ 8-Core
İşletim sistemi :Windows 7 Ultimate
Ram: Kinston HyperX Fury 8 GB + 8 GB 1600 MHZ
Ekran kartı : Sapphire R7 265 2GB 256Bit GDDR5
Harddisk : 1 TB
Senden kötüleri var ezik denmez bunahunkar dogan' Alıntı:En Ezik Pc Benim Galiba:/
Marka : Dell İnspiron N5110
İşlemci : İntel Core İ5
İşletim Sistemi : Windows 7 Profesyonel
Ram : 4GB
Ekran Kartı : 1696Mb ( İntel )
Harddisk : 1TB
Ömer Özyılmaz' Alıntı:buraya yazmışmıydım hatırlamıyorum bende yazayım eksik olmasın
nivida geforce 7300gt 256mb
1gb 533MHZ ram
1.6 intel pentium e2140 dual cpu
monitor HP 2011X 1600x900
windows 7
önceden çok polülerdi gtx 5200 ler onlar geldi aklıma
Varmı daha kötüsü![]()
Teknosoftyazılım' Alıntı:Ekran Kartı 1070 olsa dehşete vahşet olur kardeşim
Sıvı soğutma da td02 aldın mı
Emre Yalvaç' Alıntı:Teknosoftyazılım' Alıntı:Ekran Kartı 1070 olsa dehşete vahşet olur kardeşim
Sıvı soğutma da td02 aldın mı
Ekran kartı şuan beni idare ediyor fakat ileride tabii önerdiğiniz gibi geliştireceğim.
Sıvı soğutucunun da tam üstüne bastınızhttps://www.sonteklif.com/silversto...1fm2-8179240?gclid=CO-L7LSu184CFcYK0wod65YE8w
Öncelikle çok teşekkür ederim emin olun sistemi toplamak için gecemi gündüzüme katıp HTML CSS VE JAVA ile bir bütün oldumRurouni' Alıntı:keske td02-lite alsaydın yapılmış testlerde biraz daha iyi olduğu gözlenmiş ama çok ta bir farkı yokmuş. 4.5 ghz de stress testi yapıp max sıcaklıgına bakarmısın. Bu arada system şahane güle güle kullan. dediği gibi 970 yerine 1070 olsa burada gördüğüm kendi sistemimden daha iyi bir system olurduEmre Yalvaç' Alıntı:Ekran kartı şuan beni idare ediyor fakat ileride tabii önerdiğiniz gibi geliştireceğim.
Sıvı soğutucunun da tam üstüne bastınızhttps://www.sonteklif.com/silversto...1fm2-8179240?gclid=CO-L7LSu184CFcYK0wod65YE8w
![]()
Emre Yalvaç' Alıntı:Öncelikle çok teşekkür ederim emin olun sistemi toplamak için gecemi gündüzüme katıp HTML CSS VE JAVA ile bir bütün oldumRurouni' Alıntı:keske td02-lite alsaydın yapılmış testlerde biraz daha iyi olduğu gözlenmiş ama çok ta bir farkı yokmuş. 4.5 ghz de stress testi yapıp max sıcaklıgına bakarmısın. Bu arada system şahane güle güle kullan. dediği gibi 970 yerine 1070 olsa burada gördüğüm kendi sistemimden daha iyi bir system olurdu![]()
4.6 GHZ hızında CPU MAX. sıcaklık 57.5 ile 58 arası oldu stress testinde. Günümüz sıcaklıklarınıda göz önünde bulundurursak normal![]()