Soru PC Piyasası Ucuzlar Mı Artar Mı ?

okan.c

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
68
Aşağıdaki sistemi alacaktım ama stoklar tükenmiş. Her geçen gün yeni yeni sistemler çıkıyo malum. Acaba aşağıdaki örnekte gördüğünüz gibi bi sistem almak için 1-2 ay daha beklemek mantıklımıdır ? Piyasa ucuzlarmı, yeni indirimler promosyonlar olurmu ? Yoksa tam tersimi olur sizce

Blaster

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
57
Ezbere fiyat verildiği için sürekli düşüş ve yükseliş görülebilir. Örneğin 1-2 aylık süre içerisinde 1000 TL olan ürünün fiyatı 800 TL, 750 TL, 900 TL olup sonra yine 1000 TL'ye döner.

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
Aşağıdaki sistemi alacaktım ama stoklar tükenmiş. Her geçen gün yeni yeni sistemler çıkıyo malum. Acaba aşağıdaki örnekte gördüğünüz gibi bi sistem almak için 1-2 ay daha beklemek mantıklımıdır ? Piyasa ucuzlarmı, yeni indirimler promosyonlar olurmu ? Yoksa tam tersimi olur sizce

VatanBilgisayar Sİstem Ucuzlacagını Sanmam kazıklayacak adamlar arıyorlar. gamingentr bakın derim

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
Vatan Bilgisayar'a PS5 gelmiş. Dijital versiyonunu 19.749 TL'ye satıyor. Avrasya garantili cihaz bile karaborsada bu fiyat değil.
ps5 ile bilgim yok ama sistem fiyatları abartılı onu gectim kaliteli parcalar kullansalar gamingentr neyse derim ama

KS

okan.c

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
68
VatanBilgisayar Sİstem Ucuzlacagını Sanmam kazıklayacak adamlar arıyorlar. gamingentr bakın derim
Vatan ın o sistemi o fiyata satmasına zaten şaşırmıştım bende. Gaming den baktığımda var ama o fiyattan biraz daha tuzlu oluyor.

KS

okan.c

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
68

Hz.ETQ

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683
4070 in gereksiz pahali olduğunu düşünüyorum. 3060ti sistemler 15 k civari cikarken buna 2 katini vermek mantiksiz

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri