PC Steamdan oyun açarken reset atıyor

Semih48

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
78
Herkese iyi akşamlar. Steamdan Assasins creed originsi aldım ve indirdim. Oyunu ilk defa açarken tıkladığımda bilgisayar kendini sürekli yeniden başlatıyor. Sadece bu oyunda bu sorunu yaşıyorum. Aynı oyuna ubisoft connect ile girerken bu sorun olmuyor. Sistemimdeki bileşenler rtx 3070 i7 11700f

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,272
Assasins Creed ' da Eksik Bir Dosya Vardır. O Yüzdendir Belki..

SmileFate

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
836
Oyun dosyalarını doğrulayın ve arka planda oyuna etki edebilecek programlar varsa kapatın(discord, afterburner vs. dahil) olmazsa windows ve sürücülerinizi güncelleyin bu da işe yaramaz ise Ubisoft Connect sistemin kurulu olduğu diskte değilse o diske taşıyın(varsayılan disk C)

KS

Semih48

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
78
Oyun dosyalarını doğrulayın ve arka planda oyuna etki edebilecek programlar varsa kapatın(discord, afterburner vs. dahil) olmazsa windows ve sürücülerinizi güncelleyin bu da işe yaramaz ise Ubisoft Connect sistemin kurulu olduğu diskte değilse o diske taşıyın(varsayılan disk C)
oyun açılırken değişiklik yapmak için izin istiyor . izin verirsem sistem kendine reset atıyor. vermez isem oyun açılıyor. son dediğiniz olaydan olabilir gibi geldi. yer olmadığı için oyuna disk D ye kurmuştum.

SmileFate

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
836
oyun açılırken değişiklik yapmak için izin istiyor . izin verirsem sistem kendine reset atıyor. vermez isem oyun açılıyor. son dediğiniz olaydan olabilir gibi geldi. yer olmadığı için oyuna disk D ye kurmuştum.
Oyunun C de olup olmaması pek sorun oluşturmaz, Ubisoft Connect C'de değilse C'ye taşımayı deneyin. Bu arada ne için değişiklik izni istiyor? O ekrandan resmi atabilir misiniz? Belki bilgisi olan daha iyi yardımcı olabilir

KS

Semih48

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
78
değişiklik bu. buna hayır dersem ve ya kapatırsam oyuna girebiliyorum. evet dersen pc reset atıyor.

Ekli dosyalar

• 20221002_152618.jpg
    20221002_152618.jpg
    2.4 MB · Görüntüleme: 24

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri