Pc Sticker

altinerim

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
134
Selamlar Arkadaşlar

Bu bilgisayar stickerları var biliyorsunuzdur nvidianın amdnin amd de kutunun içinden çıktı ama nvidada çıkmadı fosforlu felan hoşuma gittiği iöçin soruyorum bunları nerden bulabilirim?

Moderatörün son düzenlenenleri:

Xánth

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
151
Eskiden havalı dursun diye laptobuma yapistirmak için aliexpress den sipariş etmiştim. :)

Güya üstünde 2060 yazıyordu geldiğinde 750ti çıktı:)

Xánth

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
151
70 80 tl hocam fazla değil mi
Çin'den geliyor hocam onu da göze alın bence hem bazen kupon fln veriyor çok uygun fiyata alabilirsiniz zamanında Slash it diye birşey vardı drone hariç herşeyi almıştım kuponlar fln da var genelde her üründe geçerli.

KS

altinerim

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
134
Çin'den geliyor hocam onu da göze alın bence hem bazen kupon fln veriyor çok uygun fiyata alabilirsiniz zamanında Slash it diye birşey vardı drone hariç herşeyi almıştım kuponlar fln da var genelde her üründe geçerli.
kupon falan yok hocam bende

SmileFate

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
839
70 80 tl hocam fazla değil mi
Buna o kadar vereceğinize internette "özel sticker" , "özel tasarım sticker" adıyla kendi istediğiniz stickerı yaptırabileceğiniz yerler var bildiğim kadarıyla önce onlara bir bakın isterseniz.

Önerebileceğim yer yok ama kendime kupa ve yeğenime magnet yaptırmak istediğimde denk gelmiştim özel tasarım sticker yapanlara ilgimi de çekmişlerdi.

xyzh1250

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
özel siteciker yapan bir firma var öncelleri yaptırmıştım etiket sanatı bir görüş istersen etiketsanati.com

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri