PC sürekli reset sorun

Psycteam44

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
işlemci amd a8 5600k 3.6 GHZ apu sistem 16 gb ram 1 tb hdd   ana kart  GA-F2A88XM-DS2 rev 3.0 2 gb ddr3 128 bit power coler marka ekran kartı işlemciye thermal macun sürdüm ekrantı fanı ve thermal macun bile değiştirdim temledim  bilgisayarım oyun oyanar iken yada youtube google video yada facebook tan oyun oyar iken bile kendisi sürekli resetliyor yeni den başlatıyor driverler güncelledim halde sorun hala devam ediyor belir bilr üsreden sonra hdd görmüyor işlemci fanı  sogutma fanları aktif çalışıyor  pc açamayınca  rotalentide çalışıyor netteki sorunlara baktım  kimisi güç kablosunu değiştir demiş  monitör kablosu ile değiştir gene aynı devam ediyor 0 güc kablosu aldım sorunu çözemedim  yönet girip günlük olaylar ve arıza hatalara bakınca da kernel power 41 63 hatası kritik uyarsı veriyor ama bir türlü sorunu çözemedim format bile attım çözülmedi sorunum windows 8.1 işletim sistemi kullanıyorum lisanlı win10 yükseltim gene aynı sorun var occt ile test edince power suplay 70 watt güc çekimi geçince kapatıgını fark etim pc 350 watt powesuplley var bir si çözüm için yardımcı ola bilirmi rica etsem

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Sorununuz 99% PSU gibi duruyor. Öncelikle şunu bir kontrol edin PSU 'nun anakarta bağlı güç kablolarını söküp kontrol edin erime veya temas sorunu vs. var mı bakın. Eğer varsa sorun budur. Eğer erime vs. varsa eriyen ucu ve yapışıp kuruyan plastiği temizleyin ve tekrar bağlayın. Bu değilse sorun güç kaynağınızı değiştirin ama satın almadan önce çevrenizde varsa bir tanıdığınız önce başka bir PSU ile deneyin derim sonra sorun çözülürse yeni bir PSU alırsınız.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri