Şimdiye kadar sıkıntı yoktu hocam bu sabah oldu ne olduysa biostan vs olabilirmi ?Reset tuşunun kabloları anakart üzerinde yanlış bağlanmış olabilir ya da rgb renk değişimi için başka yere bağlanmış olabilir linkten inceleyin.
![]()
Where Does the Power SW Go? Understanding Power SW and Reset SW on Motherboards - Hollyland
The motherboard is the central nervous system of your computer, connecting all its components and ensuring they function harmoniously. Among the many connectors and features on a motherboard, the Power SW (Power Switch) and Reset SW (Reset Switch) play pivotal roles in controlling your...www.hollyland.com
Bios ayarlarından ve denetim masasında bulunan güç seçeneklerinden olabilir, windows lisanslı değilse ya da hatalı kurulum varsa ondan da olabilir.Şimdiye kadar sıkıntı yoktu hocam bu sabah oldu ne olduysa biostan vs olabilirmi ?
windowsu cmd ile aktif ediyorum yıllardır bir sorun olmamıştıBios ayarlarından ve denetim masasında bulunan güç seçeneklerinden olabilir, windows lisanslı değilse ya da hatalı kurulum varsa ondan da olabilir.