PC Temi̇zleme Ve Termal Macun Öneri̇si̇?

Yusufms

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
89
arkadaşlar herkese merhabalar pcyi alalı 1 yıl oldu ve artık termal macunu değiştirmek istiyorum. termal macun önerisi var mı? alırken neye dikkat etmek gerekiyor. işlemcim intel.
birde pcnin içini temizlemek istiyorum tozlanmış biraz nasıl temizlemek lazım.
şimdiden teşekkür ederim

Storagon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
92
arkadaşlar herkese merhabalar pcyi alalı 1 yıl oldu ve artık termal macunu değiştirmek istiyorum. termal macun önerisi var mı? alırken neye dikkat etmek gerekiyor. işlemcim intel.
şimdiden teşekkür ederim
Temizlemek için saç kurutma makinenizin soğuk üflemesi varsa kullanabilirsiniz.

Hephaistos

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
59
şimdiden teşekkür ederim
Saç kurutma makinesi ucuz bir makineyse statik yapabilir. Mümkünse zarar vermeden olabildiğince temizleyin. Eğer giriş-orta ayarlarda işlemciniz varsa mx-4 sizin için en iyi seçenek olacaktır. Yüksek veya en üst sınıftaki işlemciler için özelliklere göre mx-5 daha iyi olabilir. Eğer doğru şekilde uygulaya bilirseniz sıvı metal de birkaç derece sıcaklığı düşürür. %99 Propil alkolle eski macunu silin ve yenisini abartmadan koyun. Başta az miktarda takıp tekrar çıkarın zaten daha fazla gerekirse tekrar sıkıp aynı işlemi uygulayarak abartmadan termal macun kullanmış olursunuz. Sıvı soğutma veya hava soğutmanız varsa fanlarını çıkartıp fanlarını ıslak olmayan tercihen mikrofiber bir bezle ufak silin. Hava veya sıvı soğutmanızın da aralarında olan katlanlarının arası zamanla toz dolabiliyor. Onun için hava üflemekten başka hızlı çözüm yok. Umarım yardımcı olmuşumdur başka sorunuz olursa seve seve cevaplarım.

KS

Yusufms

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
89
Saç kurutma makinesi ucuz bir makineyse statik yapabilir. Mümkünse zarar vermeden olabildiğince temizleyin. Eğer giriş-orta ayarlarda işlemciniz varsa mx-4 sizin için en iyi seçenek olacaktır. Yüksek veya en üst sınıftaki işlemciler için özelliklere göre mx-5 daha iyi olabilir. Eğer doğru şekilde uygulaya bilirseniz sıvı metal de birkaç derece sıcaklığı düşürür. %99 Propil alkolle eski macunu silin ve yenisini abartmadan koyun. Başta az miktarda takıp tekrar çıkarın zaten daha fazla gerekirse tekrar sıkıp aynı işlemi uygulayarak abartmadan termal macun kullanmış olursunuz. Sıvı soğutma veya hava soğutmanız varsa fanlarını çıkartıp fanlarını ıslak olmayan tercihen mikrofiber bir bezle ufak silin. Hava veya sıvı soğutmanızın da aralarında olan katlanlarının arası zamanla toz dolabiliyor. Onun için hava üflemekten başka hızlı çözüm yok. Umarım yardımcı olmuşumdur başka sorunuz olursa seve seve cevaplarım.
1700913450279.png
işlemcim bu hocam

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
KS

Yusufms

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
89
hocam alkolle değilde islak mezle silsekte olur mu acaba.
yani fön makinesi var ama sıkıntı yaratırsa elle silerim ağzımla üflerim olmadı

KS

Yusufms

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
89
%98 var hocam olur mu alkol birde propil nedir acabayani elimde alkol var ama %98 propil mi onu da bilmiyorum

KS

Yusufms

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
89
olur olur terma macun zor çıkan bir şey oldğu için dedim
anladım hocam sipariş verdim bekliyorum temizlemeye başladığım zaman kafam takılırsa yazarım size yine. fırçayla filan temizlesek olur mu

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
anladım hocam sipariş verdim bekliyorum temizlemeye başladığım zaman kafam takılırsa yazarım size yine. fırçayla filan temizlesek olur mu
Kolonyalı peçete, ıslak mendil gibi şeyler olur. Diş fırçası gibi sert fırçalar kullanmaya gerek yok. Toz almak için yumuşak boya fırçası gibi fırçalar kullanılabilir.

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri