PC Temizliği + İşlemciye Macun Hakkında Sorum Var

emrebuduncar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Kasamı alalı 2 sene oldu 5-6 ay önce kasayı temizletmiştim şimdi kendim temizleyeceğim de saç kurutma makinesiyle içeriye hava üfletsem yeterli olur mu? Bide işlemciye macun nasıl süreceğim bilmiyorum herhangi bir aparat gerekiyor mu macun sürmek için tam işlemciye nasıl yediricem macunu

Moderatörün son düzenlenenleri:

Sh4d0w

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
125
KASAMI ALALI 2 SENE OLDU 5-6 AY ÖNCE KASAYI TEMİZLETMİŞTİM ŞİMDİ KENDİM TEMİZLEYECEĞİM DE SAÇ KURUTMA MAKİNESİYLE İÇERİYE HAVA ÜFLETSEM YETERLİ OLUR MU ? BİDE İŞLEMCİYE MACUN NASIL SÜRECEĞİM BİLMİYORUM HERHANGİ BİR APARAT GEREKİYOR MU MACUN SÜRMEK İÇİN TAM İŞLEMCİYE NASIL YEDİRİCEM MACUNU
Hocam saç kurutma makinesi kullanmayın. Kullancaksanız soğuk modda kullanın. Macunu spatula ile dağıtabilirsiniz macunuda x şeklinde veya ortaya nokta şeklinde sürebilirsiniz.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Macunu sürerken kağıt parçasıyla üstünde ince bir tabaka olacak şekilde sürseniz yeterli.

Zwaige

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
524
sürerken dikkat et şöyle işlemci yatağına kaçırma

Ekli dosyalar

• 477D957F-776E-47AA-B264-660EE345CD36.jpeg
    477D957F-776E-47AA-B264-660EE345CD36.jpeg
    458.6 KB · Görüntüleme: 27
KS

emrebuduncar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Hocam saç kurutma makinesi kullanmayın. Kullancaksanız soğuk modda kullanın. Macunu spatula ile dağıtabilirsiniz macunuda x şeklinde veya ortaya nokta şeklinde sürebilirsiniz.
Soğuk modda çalıştıracağım sıkıntı olmaz dimi hocam

Macunu sürerken kağıt parçasıyla üstünde ince bir tabaka olacak şekilde sürseniz yeterli.
İyicene yedirip X şeklinde ortaya nokta bırakacak şekilde süreceğim bu kadar yeterli dimi başka bir şey yok

KS

emrebuduncar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
parçalara değdirmemeye çalışın hocam. Uzaktan soğuk hava verin birşey olmaz bence.
Sıkıntı yok termal macun sürdükten sonra ne kadar süre beklemeliyim peki iyicene kuruduktan sonra mı takayım tekrar pcyi

parçalara değdirmemeye çalışın hocam. Uzaktan soğuk hava verin birşey olmaz bence.
Sıkıntı yok termal macun sürdükten sonra ne kadar süre beklemeliyim peki iyicene kuruduktan sonra mı takayım tekrar pcyi

KS

emrebuduncar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
beklemeyebilirsiniz hocam soğutucuyu işlemciye takıp kullanabilirsiniz.
Hocam videosu felan var mı bunun ya tam bulamadım da. İşlemciden soğutucuyu felan nasıl cikaracagimi bilmiyorum pcyi bozmayayim macun süreceğim derken. Yakınımda bilgisayarcı da yok

Sh4d0w

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
125
Hocam videosu felan var mı bunun ya tam bulamadım da. İşlemciden soğutucuyu felan nasıl cikaracagimi bilmiyorum pcyi bozmayayim macun süreceğim derken. Yakınımda bilgisayarcı da yok
Hangi soğutucuyu kullanıyorsunuz hocam ?

Sh4d0w

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
125
Evet Pc özellikleri bu ben pcden tam anlamıyorum macunu sürmedim 2 senedir şimdi çözücem pc yeni yeni ısınmaya başladı fazla yormadım pcyi 2 senedir
hocam plastik kenardaki vidalar zaten , onları 90 derece çevireceksiniz zaten vida çıkıyor kendiliğinden . Hepsini söktükten sonra yavaşça sağ sol yaparak çıkarın soğutucunuzu

KS

emrebuduncar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
hocam plastik kenardaki vidalar zaten , onları 90 derece çevireceksiniz zaten vida çıkıyor kendiliğinden . Hepsini söktükten sonra yavaşça sağ sol yaparak çıkarın soğutucunuzu
Onun videosu var mı acaba ? Soğutucuyu nasıl geri takacağımı bilmiyorum hazır sistem olarak gelmişti

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri