İşlemci iyi değil karta göre
İşlemci iyi değil karta göre
hocam bu sefer buldum https://www.gaming.gen.tr/urun/1614...2gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/İşlemci iyi değil karta göre
885 tl ekleyerek i5 13.nesil de ekleyebiliyorum 4.5 ghz
4.6hocam bu sefer buldum https://www.gaming.gen.tr/urun/1614...2gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
Hocam işte benim attığım dediğim gibi 13400F işlemci seç birde soğutma al tam olur.hocam bu sefer buldum https://www.gaming.gen.tr/urun/1614...2gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
4.6
hocam darbogaz gösteriyo yaHocam işte benim attığım dediğim gibi 13400F işlemci seç birde soğutma al tam olur.
Hocam o siteler sallama darboğaz az olur sıkıntısız kullanırsın 13400F güçlü bir işlemcihocam darbogaz gösteriyo ya
hocam bu bilgisayarı alırsam bi 240hz monitör ceksem rahat gotururmu beni valodaHocam o siteler sallama darboğaz olmaz sıkıntısız kullanırsın 13400F güçlü bir işlemci
bide kac yıl dayanır bu bilgisayarhocam bu bilgisayarı alırsam bi 240hz monitör ceksem rahat gotururmu beni valoda
1080P en az 6 yıl götürür.hocam bu bilgisayarı alırsam bi 240hz monitör ceksem rahat gotururmu beni valoda
bide kac yıl dayanır bu bilgisayar
hocam hangi sogutmayı alıyım sitede olanlardan bakın istersenizHocam işte benim attığım dediğim gibi 13400F işlemci seç birde soğutma al tam olur.
cooler master falan varhocam hangi sogutmayı alıyım sitede olanlardan bakın isterseniz
Corsair h100 güzel olurhocam hangi sogutmayı alıyım sitede olanlardan bakın isterseniz
cooler master falan var
hocam bu site hakkında baya kotu yorum varya bozuk cıkmıs icindeki parcalara 2.el falan diyorlar almasam mı acabaCorsair h100 güzel olur
Yok hocam 2. el vesaire hikaye. Gaming gen güvenilir forumdan bir çok kişi sistem aldı.hocam bu site hakkında baya kotu yorum varya bozuk cıkmıs icindeki parcalara 2.el falan diyorlar almasam mı acaba
hocam bana cok pahalı geliyo degmez gibi hissediyorum bu donanım arsivinin yeni cıkardıgı şeyimi alsam 500 fps gosteriyo valorantta 15 bin tl su andaYok hocam 2. el vesaire hikaye. Gaming gen güvenilir forumdan bir çok kişi sistem aldı.
AMD kartlarda wattman hatası alma ihtimalin var bunu göze alıyorsan alınabilir.hocam bana cok pahalı geliyo degmez gibi hissediyorum bu donanım arsivinin yeni cıkardıgı şeyimi alsam 500 fps gosteriyo valorantta 15 bin tl su anda
hocam sizin monitör kaç k çünkü 3080 de de darboğaz yapçaktr bence monitörünüzü satıp 2. el monitör alın zaten bişey çıkcağını düşünmüyorum gider ölü piksel testi yaparsınız internet kafede 15 20dk bi oyun testi yaparsınız bişey çıkmazsa alınır diye düşünüyorumhocam darbogaz gösteriyo ya
sistem o kadar karısık ki AlınmazEkli dosyayı görüntüle 15010BİDE 2 TB HARD DİSK VAR
144 hz viewsonic xg2401 monitörümhocam sizin monitör kaç k çünkü 3080 de de darboğaz yapçaktr bence monitörünüzü satıp 2. el monitör alın zaten bişey çıkcağını düşünmüyorum gider ölü piksel testi yaparsınız internet kafede 15 20dk bi oyun testi yaparsınız bişey çıkmazsa alınır diye düşünüyorum
haklısınız hocam ama 4070ti varken neden 3080 alsın ki bence 2 3k daha ekleyerek 4070ti alın veya 4070 in çıkmasını bekleyin çünki her şekil de de 3080 den de piyi performans alcaksınız bence 4070 çıkmasını bekleyinHocam 3080 ile 1080P darboğaz yapmayacak işlemciler çok pahalı.
13400F ile olacak darboğaz max %4-5 bu da seni etkilemez.
Yeni çıkacak oyunlar da darboğaz %1-2 olacaktır çünkü yük biraz daha ekran kartına binecektir.
Hocam bütçesi çıkmıyormuş sanırım çıkarsa tabiki 4070 ti çok daha iyi ve uzun ömürlü olurhaklısınız hocam ama 4070ti varken neden 3080 alsın ki bence 2 3k daha ekleyerek 4070ti alın veya 4070 in çıkmasını bekleyin çünki her şekil de de 3080 den de piyi performans alcaksınız bence 4070 çıkmasını bekleyin
hocam çıkabildiğini söyledi ama 1080p monitörü varmışHocam bütçesi çıkmıyormuş sanırım çıkarsa tabiki 4070 ti çok daha iyi ve uzun ömürlü olur