PC TOPLAMA AMD A8-9600 / Intel G4600 Hangili sistem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

quarentin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar, 
Daha önce benzer bir soru sormuştum ancak. İki sistem arasında kaldım. Arada sadece 100 TL var. Masaüstü böyle idarelik ailemin kullanacağı çokta performans istemeyen tutupta 3dmax falan çalıştırmıyacağız yani. 
Ancak en son sistemi 2008'de toplamışız taa DDR2 yani. Sistem o derece eski işlemcisi 18 tl ye kadar düşmüş :D

Böyle ömürlü kaliteli bir şey istiyorum.
Biraz araştırdım günlük kullanım falan için AMD APU önermişler iş için falansa.
Oyun için gibi şeylerde de intel önerilmiş. 
Şimdi 100 tl gibi bir fark içinde heba olmayalım sonuçta alım gücümüz belli az çok ülkecek. :) 
Hepsiburada'dan baktım ama diğer sitelerde de baktığımda +-25TL atıyor zaten.

2JYoDj.jpg

Z9Az8Z.jpg

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
quarentin' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar, 
Daha önce benzer bir soru sormuştum ancak. İki sistem arasında kaldım. Arada sadece 100 TL var. Masaüstü böyle idarelik ailemin kullanacağı çokta performans istemeyen tutupta 3dmax falan çalıştırmıyacağız yani. 
Ancak en son sistemi 2008'de toplamışız taa DDR2 yani. Sistem o derece eski işlemcisi 18 tl ye kadar düşmüş :D

Böyle ömürlü kaliteli bir şey istiyorum.
Biraz araştırdım günlük kullanım falan için AMD APU önermişler iş için falansa.
Oyun için gibi şeylerde de intel önerilmiş. 
Şimdi 100 tl gibi bir fark içinde heba olmayalım sonuçta alım gücümüz belli az çok ülkecek. :) 
Hepsiburada'dan baktım ama diğer sitelerde de baktığımda +-25TL atıyor zaten.

2JYoDj.jpg

Z9Az8Z.jpg
Bu ürünler uzun ömürlü değil ::) Bence biraz daha artır uzun omürlü bişey al 1500 tl buda ::)

KS

quarentin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hadi ya. Şuan çok üzdün beni 
Ben böyle bi güncellemeyle bi 4-5 yıl götürür bu sistemler diye düşündüm hatta o yüzden DDR4 yapsını kullanıp en kötü işlemcilerini yükseltir 1-2 yıl daha yoluma devam ederim diye düşünüyordum şuan bu yorumla yıkıldım.

Yani buna ekran kartlık bir işlev yüklemicez. Zaten ucuz yollu yine bi ekran kartı alacağımda sırasıyla. Sonuçta kendi halinde günlük kullanıma açık bir pc olacak. Ne ekliyim nelerini düzenliyim tavsiyen nedir :D

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
quarentin' Alıntı:
Hadi ya. Şuan çok üzdün beni 
Ben böyle bi güncellemeyle bi 4-5 yıl götürür bu sistemler diye düşündüm hatta o yüzden DDR4 yapsını kullanıp en kötü işlemcilerini yükseltir 1-2 yıl daha yoluma devam ederim diye düşünüyordum şuan bu yorumla yıkıldım.

Yani buna ekran kartlık bir işlev yüklemicez. Zaten ucuz yollu yine bi ekran kartı alacağımda sırasıyla. Sonuçta kendi halinde günlük kullanıma açık bir pc olacak. Ne ekliyim nelerini düzenliyim tavsiyen nedir :D

İlla bu dersen ilerde ryzene geçersin ancak onunda işlemcileri 500 tl gibi fiyatlarda ya da bu seri işlemcilerin en iyisini alırsın ilerde 4 gb ram bide gtx 1050 alırsın öyle adam olur

KS

quarentin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Heh tamam o zaman. Zaten parça parça alacağım tek kalemde alamıyorum.
O yüzden şuan ekran kartı bakmadım. Ram'ide 4gb seçtim ama maliyeti düşürsün diye. 

Çok teşekkür ederim ikinize de kafam şuan çok rahatladı.

Bu arada ek bir soru ileride ekran kartıda dahil kaç Wlık bir psu önerirsiniz bu sisteme?

http://www.hepsiburada.com/high-pow...li-guc-kaynagi-hpe-400br-a12s-p-HBV0000071XJI
Bunun gibi bişi baktım ideal gibi duruyor

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
quarentin' Alıntı:
Heh tamam o zaman. Zaten parça parça alacağım tek kalemde alamıyorum.
O yüzden şuan ekran kartı bakmadım. Ram'ide 4gb seçtim ama maliyeti düşürsün diye. 

Çok teşekkür ederim ikinize de kafam şuan çok rahatladı.

Bu arada ek bir soru ileride ekran kartıda dahil kaç Wlık bir psu önerirsiniz bu sisteme?

http://www.hepsiburada.com/high-pow...li-guc-kaynagi-hpe-400br-a12s-p-HBV0000071XJI
Bunun gibi bişi baktım ideal gibi duruyor

Aynen 500w +80 al kafan rahat olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri