Bana 8-9 bin arası içinde hdd-ram-işlemci sogutucusu olmuycal 2 tb hdd 16gb 3000 mhz ram master liq 240 mm sogutucum mevcut sistem amd olsun intelde olabilir
Rica ederiz.Epsone' Alıntı:Teşekkürler beyler
ugur.gozaydin' Alıntı:i5 8600K işlemci + B360 Gaming Plus Anakart + 500 GB 970 Evo M2 SSD + MSI GTX 1080 Gamig X + Hydro G 700W 80+Bronze PSU + Dark N10 Advance Kasa - 8.600 TL - Bu sistem daha iyi oldu Eksen Bilgisayar 'da Dolar kuru 4.99 'a sabitlenmiş fiyatlar diğer sitelere göre uygun GTX 1080 olan bir sistem oldu bu sayede.
8600K ,8700 ile kıyas olmaz. Bu ,benim şahsi fikrim.Enes Değirmenci' Alıntı:ikinizin önerdiği sistemler de çok iyi burda karar alıcak kişiye kalıyor ben olsam Uğur'un dolu dolu sistemini alırdım....
met 61' Alıntı:8600K ,8700 ile kıyas olmaz. Bu ,benim şahsi fikrim.Enes Değirmenci' Alıntı:ikinizin önerdiği sistemler de çok iyi burda karar alıcak kişiye kalıyor ben olsam Uğur'un dolu dolu sistemini alırdım....
Kısmak derken,SSD de ve powerde bi tık üstü olmuş görünüyor.Anakartta bi tık.Bunların makinanın performansına bi etkisi yok ve sistemi hiç bir şekilde etkilemiyorlar.ugur.gozaydin' Alıntı:met 61' Alıntı:8600K ,8700 ile kıyas olmaz. Bu ,benim şahsi fikrim.
Haklısın ama burada birbirine yetecek sorunsuz çalışacak komplike bir oyun makinesi öneriyoruz bu durumda 2 işlemcide GTX 1080 'e sorun çıkartmadan yeteceği için birbirlerine olan üstünlüklerinin önemi ortadan kalkıyor. i5 8400 bile konulabilir ama o sınırda %80 civarında çalışır oyunlarda bu fazla olacağı için 8600K rahatlıkla altından kalkabilir. Bir tarafa ağırlık verip diğerlerinden kısmak olmaz dengeli olmalı değil mi?