Öneri [ PC Toplama Öneri̇si̇ ] Bütçe 180.000 TL

NhrCR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Oyun için Kullanacağım.
CPU : İntel Amd Farketmez. intel amd arasındaki farkı bilmiyorum bilgi verirseniz minnettar olurum.
Ram : 128 GB
GPU : 4090 24 GB 384b
SSD : 4TB
Power : Asus Thor olabilir
Anakart : Fikrim yok :)
MONITOR : 2x 32" Curved 4k
Sıvı Soğutma istiyorum.Yardımcı olursanız Çok sevinirim :) Şimdiden Teşekkürler.

JohnSnow

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,053
Oyun için Kullanacağım.
CPU : İntel Amd Farketmez. intel amd arasındaki farkı bilmiyorum bilgi verirseniz minnettar olurum.
Sıvı Soğutma istiyorum.Yardımcı olursanız Çok sevinirim :) Şimdiden Teşekkürler.
Atıyorum şimdi

https://www.gaming.gen.tr/urun/2512...1600685900&wccpm14=1600685901&wccpl=15anakart sonuncusu işlemci sonuncusu RAM ilk olanı seçip 2yap m2ssd corsair 2tb olanı seç
Kasaya fan Alman lazım atıcam onuda psu rog ve 1000w seç

Son düzenleme:

Muphrid

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
60
Oyun için Kullanacağım.
intel işlemciler amd işlemcilere göre ekran kartını daha performanslı kullanabilir.. hemde çekirdek fazlalığı, render yapacaksan seni daha da rahatlatır.. oyun ise amacın ve amd daha uygun olursa fiyatları tercih olabilir..

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,053
intel işlemciler amd işlemcilere göre ekran kartını daha performanslı kullanabilir.. hemde çekirdek fazlalığı, render yapacaksan seni daha da rahatlatır.. oyun ise amacın ve amd daha uygun olursa fiyatları tercih olabilir..
Amd am5 soket yapısı yüzünden daha çok tercih ediliyor şuan mantıken amd daha iyi oluyor

KS

NhrCR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Teşekkür ederim. Bende sizin tavsiyeleriniz üzerine naçizane bir bilgisayar topladım değerlendirebilir misiniz.
1 tane daha ram eklenecek ve monitör değişebilir. Fan sayısını bilmediğimden 1 tane ekledim.
Screenshot_7.png

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,053
Teşekkür ederim. Bende sizin tavsiyeleriniz üzerine naçizane bir bilgisayar topladım değerlendirebilir misiniz.
1 tane daha ram eklenecek ve monitör değişebilir. Fan sayısını bilmediğimden 1 tane ekledim.
Ekli dosyayı görüntüle 19599
240mm soğutmaz min 360mm lazım ekran galiba 2k attığım ekranlari alabilirsin m2ssd ye 9 bin tl bayılmak mantık işi değil 2 m2ssd slotunuz var 2 tb kc3000 alın 2 tane 4tb yeriniz olsun

Muphrid

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
60
güzel sistem ancak sahuraka'nın da dediği gibi fan çok eksik, monitör o ekran kartı için zayıf; öyle ekran kartına 4k ve hz değerleri yüksek olan bir monitör yakışır.. fan hatta 360 değil 420'lik bir sıvı soğutucu takmak daha faydalı olur.. kasayı da ona göre tercih etmek gerek..

bir de asus'un kendi sitesinden aldığın anakart ile tavsiye edilen parçalara bakarsan daha da hoş olur..özellikle işlemciye.. g-skill ramleri tavsiye ediyor mesela..

Son düzenleme:

Muphrid

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
60
akakçe'den topla parçaları çok pahalı o site.. sakın oradan toplama anormal pahalı hemde..

anakartın fiyatı 16.500 tl bu adamlar 24k'ya satıyor..

fatihbalksen

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
65

360mm'nin bile yeterli olacağını düşünmüyorum 420mm alınabilir
Ayrıca bu kasa çok daha hoş duruyor

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Oyun için Kullanacağım.
Ekipman dahil mi

fatihbalksen

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
65
Ben bu 3lüyü tercih ederdim

Ram×2 yapabilirsiniz

KS

NhrCR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Hariç

360mm'nin bile yeterli olacağını düşünmüyorum 420mm alınabilir
Ayrıca bu kasa çok daha hoş duruyor
Bende çok beğendim fakat sitede o kasa yoktu maalesef

akakçe'den topla parçaları çok pahalı o site.. sakın oradan toplama anormal pahalı hemde..

Adamların insafıda yok kar majına bak :) Teşekkürler.

Ben bu 3lüyü tercih ederdim

Ram×2 yapabilirsiniz
intel mi diyorsunuz

bir de asus'un kendi sitesinden aldığın anakart ile tavsiye edilen parçalara bakarsan daha da hoş olur..özellikle işlemciye.. g-skill ramleri tavsiye ediyor mesela..
Harikasın hocam tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Ahmed Genç

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
55

Hocam konu sahibinin almak istediği resimde görünen sizin attığınız HERO modeli değil de EXTREME modeli. Belki fiyat ondan dolayı 24k dır. tebilon ve sinerjide 24k ya satıyor çünkü

KS

NhrCR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Hocam illa hazır sistem mi alacaksınız ve hangi siteden topluyorsunuz acaba
sinerji'den topluyordum. Ama Sağolsun arkadaşların doğru yönlendirmesi ile kendim toplayacağım. Tek sorun sıvı soğutma hakkında hiç bir fikrimin olmaması :)

Muphrid

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
60
Hocam konu sahibinin almak istediği resimde görünen sizin attığınız HERO modeli değil de EXTREME modeli. Belki fiyat ondan dolayı 24k dır. tebilon ve sinerjide 24k ya satıyor çünkü
bakıp yazacağım hemen.. yemek telaşesinden gözden kaçırmış olabilirim..

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,053
sinerji'den topluyordum. Ama Sağolsun arkadaşların doğru yönlendirmesi ile kendim toplayacağım. Tek sorun sıvı soğutma hakkında hiç bir fikrimin olmaması :)
420mm Lazım ama render almayacaksan 360mm idare eder

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri