Öneri [ PC Toplama Öneri̇si̇ ] Bütçe 180.000 TL

KS

NhrCR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
troll gibi geldi bu paraya internet kafe açılır yani 50-60kya zaten dehşet sistemler toplanıyor gereksiz olmuş gibi
Trollesem elime ne geçecek. Sana göre gereksiz olabilir. Herkesin ihtiyacı farklı.
Öyle bir seyin olmayacağını hatırlatırım vergi muafiyeti demek suanki hukumet kalsın demek bir nevi. Hükümet kaldığında sizce bu fiyatlar dusucekmi? Hayir min 2 katina cikicak ilk sene icerisinde
Bu her siyasetçinin vaadi. Siyasi görüşlerinizi kendinize saklayınız.
Dostum su zamana kadar sence hangi seyler yerine getirildi de sanmıyorsun? Bundan co uzak degil 4 sene önce 33bin tl ye aldığım aracın güncel fiyatı 300k suan. 2 sene evvel bundan en baba telefonlar 15k iken suan 60k lardan başlıyor. Bir kac sene önce 400 500 tl ye alınan dandik anakartlar 2k neyi sanmıyorsun acaba ?

Hala vergi muafiyeti gelecegine inanan ve bunu bekleyen kesimi gördükçe geleceğe dair beklentilerim çöpe gidiyor yazık
Hadi kardeşim işine bak. Benim neye inandığım seni hiç ilgilendirmez. Benim hangi kesimde olduğumu nereden biliyorsun. Kendini çok önemsiyorsun. Herşeyi bildiğini sanan tavrında var. Forum ünvanının hakkı veriyorsun.

Hacım adamlar büyük işler kovalıyor bizim gibi 50k'ya PC toplama hayalleri yok. Daha neler neler görüyoruz, göreceğiz. Ayrıca o fiyata internet kafe açılıyorsa yarın ayarlıyayım parayı gel açalım. Antalyadayım ulaş nama hacım.
Katılıyorum :)

Son düzenleme:

Eymen

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
141
Vallahi hocam konu başlığında görünce bütçeyi 10k filan sandım 1 ile başlıyor diye... Konuya girince içimden bir maasAllah dedim. Hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde uzun omurlerde kullanın Allah'a emanet olun.

KS

NhrCR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Vallahi hocam konu başlığında görünce bütçeyi 10k filan sandım 1 ile başlıyor diye... Konuya girince içimden bir maasAllah dedim. Hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde uzun omurlerde kullanın Allah'a emanet olun
Teşekkür ederim Allah razı olsun. Daha iyileri senin olsun :)

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,341
Bütçe çok üst düzeyde bu bağlamda her parçası kaliteli olmalı en az 1200w titanyum veya platinium güç kaynağı olmalı 7950x3d / 4090 / 64 GB ram en az 2tb gen 4 M2 360mm sıvı soğutma büyükçe bir kasa böyle bir sistem olmalı diye düşünüyorum isterseniz zamanınız varsa ben toplayabilirim ama dediğim gibi ince eleyip sık dokumamiz gerekiyor bu bütçe dikkatli olunmalı ve çok iyi olmalı her bir parçası ile

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri