Öneri PC Toplama Öneri

Elsias

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşlemci
Öneri
Ekran Kartı
RTX 5000 serisinden
Öncelikle merhaba 5-10 yıl güzel kullanımlı uzun ömürlü Gaming PC almak istiyorum.Oyun olarakda Cs 2 valo lol gta bütün oyunları oynamak isterim. (TikTok'taki setuplar gibi olması hayalim onun gibi bir kasası olursa süper olur)
Fakat düşüncem Vatan Bilgisayar'dan gidip el ile alıp orada kurulumunu yaptırmak farkılı yollarada açığım fakar hazır sistem almak istemiyorum.
Bütçem 100.000 TL civarı (kasa, monitör kulaklık ve para kalır ise oyuncu koltuğu)
Ekran kartı olarak: 5000 serisi ni beklemeyi planlıyorum.
Ekran kartına uygun darboğz yapmayan bir işlemci. (AMD bir işlemci düşünüyorum Intel'de olur hangisi daha uzun ömürlü daha iyi bir performans veririse o olsun)
Monitör: 27 inch 360 280 240 Hzli düşük msli.
RAM: DDR 5 2X16.
SSD: 2TB okuma yazma hızı yüksek olsun.
Anakart: DDR5 olsun
Kasa: Rengi beyaz olsun güzel fanlı olsun.
Sıvı soğutması da olsun bütün soğutmaları olsun.
Klavye ve mouse alınmayacak.

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,953
Öncelikle merhaba 5-10 yıl güzel kullanımlı uzun ömürlü Gaming PC almak istiyorum.Oyun olarakda Cs 2 valo lol gta bütün oyunları oynamak isterim. (TikTok'taki setuplar gibi olması hayalim onun gibi bir kasası olursa süper olur)
Fakat düşüncem Vatan Bilgisayar'dan gidip el ile alıp orada kurulumunu yaptırmak farkılı yollarada açığım fakar hazır sistem almak istemiyorum.
Bütçem 100.000 TL civarı (kasa, monitör kulaklık ve para kalır ise oyuncu koltuğu)
Ekran kartına uygun darboğz yapmayan bir işlemci. (AMD bir işlemci düşünüyorum Intel'de olur hangisi daha uzun ömürlü daha iyi bir performans veririse o olsun)
sadece soğutucusunu 360mm yap

XPG Gammix S70 seç ssdyide al geç​

KS

Elsias

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
sadece soğutucusunu 360mm yap

XPG Gammix S70 seç ssdyide al geç​

Kasa rengi beyaz olan 7 tane fanlı olmasını isterim bu özelliklere sahip kasa var mıdır?
(Yada 5000 serisin beklemelimiyim?)

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,953
Kasa rengi beyaz olan 7 tane fanlı olmasını isterim bu özelliklere sahip kasa var mıdır?
(Yada 5000 serisin beklemelimiyim?)
yok malesef o kasaların hava akışıda iyi değil zamanla sisteminize upgrade olarak.
alabilirsin

GUTS_911

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
GPU:

CPU:

ANAKART:

RAM:

PSU:

CASE:

SSD:

CPU SOĞUTUCU:

RTX 5000 serisi ile toplayacak olursan sadece kasa anca bu fiyat bandlarında olur hocam haberin ola...

KS

Elsias

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
yok malesef o kasaların hava akışıda iyi değil zamanla sisteminize upgrade olarak.
alabilirsin
Peki 5000 serisini beklemeli miyim ?

GPU:

CPU:

ANAKART:

RAM:

PSU:

CASE:

SSD:

CPU SOĞUTUCU:

RTX 5000 serisi ile toplayacak olursan sadece kasa anca bu fiyat bandlarında olur hocam haberin ola...
Düz 5070 olsa ve işlemcisi 4.0 G Hz Ssd si 2 Tb Rami 2X16 olsa kasa fiyat bandı ne kadar olur?

Son düzenleme:

GUTS_911

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Peki 5000 serisini beklemeli miyim ?

Düz 5070 olsa ve işlemcisi 4.0 G Hz Ssd si 2 Tb Rami 2X16 olsa kasa fiyat bandı ne kadar olur?
şuan buna bir şey diyemem hocam çünkü düz 5070 daha Türkiye piyasasına gelmediği için fiyatların ne olacağından haberim yok ama büyük ihtimalle aşağı yukarı 10-15K civarı fark olur diye düşünüyorum hocam...

KS

Elsias

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
şuan buna bir şey diyemem hocam çünkü düz 5070 daha Türkiye piyasasına gelmediği için fiyatların ne olacağından haberim yok ama büyük ihtimalle aşağı yukarı 10-15K civarı fark olur diye düşünüyorum hocam...
Peki geldiği zaman 5070 li sistem toplamak mantıklı olurmu aynı zamanda 5070 e darboğz yapmayn amd işlemci var mı şuan?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri