- İşlemci
- AMD Ryzen 5 7500F
- Ekran Kartı
- NVIDIA GeForce RTX 4060 Ti 16GB
Merhaba daha önceden kendi kasamın içerisini açıp 3-5 defa anakartına kadar çoğu parçasını söküp takmışlığım var ama onun haricinde herhangi bir eğitimim donanımla ilgili bilgim vs yok çok temel düzeyde az çok öğrendim şuan bilgisayar almayı düşünüyorum ama baya kararsız kaldım hazır kasa mı alsam kendim mi parça parça toplasam
sormak istediğim ilk konu buydu diğeri ise kendi başıma söylediğim bilgiler ve yapacağım araştırmalar, forumdaki yardımlarla kendi kasamı kendim toplayıp monte edebilir miyim parçaları bu ne kadar zor bir iş sizce yapılınabilir mi?
önceki kasam şuydu modüler bir kasa sanırım laptop bilgisayar gibiymiş parçaları o yüzden düz kasa takıp çıkarmak daha kolay olur diye düşünüyorum
sormak istediğim ilk konu buydu diğeri ise kendi başıma söylediğim bilgiler ve yapacağım araştırmalar, forumdaki yardımlarla kendi kasamı kendim toplayıp monte edebilir miyim parçaları bu ne kadar zor bir iş sizce yapılınabilir mi?
önceki kasam şuydu modüler bir kasa sanırım laptop bilgisayar gibiymiş parçaları o yüzden düz kasa takıp çıkarmak daha kolay olur diye düşünüyorum