$2555.32 Fiyat bu seviyeye yükseldi ama değdi. Kasa, Anakart, PSU ve Soğutucuyu değiştirdim.
- Anakart ilk önerdiğim ufak Gigabyte model kadar güçlü değil o 90 Amper güç yapısına sahipti bu model 70 Amper güç yapısına sahip ama piyasanın 90 Amperden sonra en güçlü modellerinden birisidir. Zaten 90 Amper gibi 70 Amper anakartta çok yok piyasada.
- Kasayı daha geniş iç hacimli bir ürün ile değiştirdim marka olarak yine çok başarılı bir markanın ürünü. Sıvı soğutmayı yan tarafa yada öne montajlarsınız koyduğum 3 'lü fan setinden 2 adet yaptım kasadaki tüm fan yuvalarını kullanmış olacaksınız sıvı soğutma ile beraber.
- Hazır bir şeyleri yükseltiyorken PSU ürününü enerji tasarrufu daha iyi olsun diye Platinium seviyesine çıkarttım. Yine marka model olarak çok iyi bir ürün kendisi.
- Sıvı soğutmayı aynı modelin 360mm olanı ile değiştirdim. Zaten çok başarılı bir üründü 240mm buda rakipsiz bir ürün. Aslında 420mm olanını koyacaktım kasayıda onda göre değiştirecektim ama stokta bulamadım. O yüzden 360mm modeli seçtim.
Bu değişimler ile alabilirsiniz sistemi. Oldukça başarılı oldu.