Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamın aleyküm arkadaşlar 2000-2500 tl oyuncu pc ağırlıklı onerebilceginiz amd ve intel işletim sistemleri donma fps hız konusunda yardımcı olabılcek işletim sistemleri varmı şimididen teşekkürler .
Yok kardesım ekran kartı ram amd intel hangisi daha iyi 2000-2500 tl arasındaki oyuncu tp PC'ler diyorum ben
Yok kardesım ekran kartı ram amd intel hangisi daha iyi 2000-2500 tl arasındaki oyuncu tp PC'ler diyorum ben
Amd fx6300 yada 8300 ve 8350 işletim sistemleri arasından hangisi daha iyidir hangisi beni ne kadar götürür ve İntelde önerebilceginiz sistemler nelerdir
İşlemci i3 kullanmam çok kötü sevmıyorum i5 üzeri olsa daha iyi olur birde amd sıvı soğutma alsam nasıl olur amd ne önerirsiniz
Hocam artı intel exper i3 insde exper PC'm var ekran kartı 2gb fps 15-20 alınıyor o yüzden işlemci i3 biraz kötü değil mi bu işlemci beni en az kaç sene götürür ve ben oyun pc üzerine olmasını istiyorum sıkıntısız amd için neler dersiniz