Pc Toplayacağım Lütfen Yardım

Şan Gülenler

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
[font=helvetica, arial, sans-serif]Beyler elimde söyle bir sistem var bu sistemi toplamayı düşünen bi arkadaş var bu sisteme hangi kasa gider hangi fan gider ve bu sistem çalışır mı diye soruyor " pcden anlarım fakat belki gözden atladığım noktalar vardır" dedim ve "ben araştırıp sana geri dönerim" dedim size soruyorum beyler bu sistem bana çalışır geldi sizce çalışır mı ve kasa ve fan önerir misiniz ?[/font]

[font=helvetica, arial, sans-serif]Zalman zm1250 Powersupply[/font]

[font=helvetica, arial, sans-serif]Pıoneer BDR-209EBK[/font]

[font=helvetica, arial, sans-serif][font=helvetica, arial, sans-serif]Asus Rampage V Edition 10[/font][/font]
[font=helvetica, arial, sans-serif]
[font=helvetica, arial, sans-serif]Asus Thunderboltex 2 Expansion Card[/font][/font]

[font=helvetica, arial, sans-serif]Corsair 32 Gb 4x8 Dominator Platinum DDR4 3200 MHZ CL16 ram[/font][/font]

[font=helvetica, arial, sans-serif]Intel Core ı-7 5930k Soket 2011v3 6 cekirdekli 3.5 ghz 15mb önbellek 140w işlemci[/font][/font]

[font=helvetica, arial, sans-serif]Corsair Hydro serisi h110 sıvı soğutma sistemi[/font][/font]

[font=helvetica, arial, sans-serif]Asus r9 390x directCU 3 Gaming 8GB GDDR5 512bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı[/font][/font]

HarryHuR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Sistem toplamanızı şu dönem için tavsiye etmem. Çok ihtiyacınız var ise doların biraz daha düşmesini beklemelisiniz. Aynı fiyata çok daha iyi şeyler toplanabilir o durumda.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri