- Tepki
- 37
Orası öyle tabiki ülke çok çok zor kalkınacak malesefO malum şey olsa bile ülke uzun süre toparlanamaz. Ama daha kötü olmasından iyidir![]()
Orası öyle tabiki ülke çok çok zor kalkınacak malesefO malum şey olsa bile ülke uzun süre toparlanamaz. Ama daha kötü olmasından iyidir![]()
Siyasete kaymayalım lütfen.2023te değişse bile 10yıl bir şey beklemeyin ülkeden. İçerinin temizlenmesi de lazım. Bir teorim var aslında ama söylemek istemiyorum.
petrol ve doğalgaz satıyorlar rublenin artması normalDolar euro karşısında değer kazandı aynı şekil tl zaten düşüyor rus rublesi bile değer kazanıyor o kadar yaptırıma rağmen
yaptırımlar gene de etkiler bir de şey var artık petrol ve doğalgaz için ruble kullanılacaktıpetrol ve doğalgaz satıyorlar rublenin artması normal
Çokta beklememenizi tavsiye ederim. Bekleyeceğiniz süre kısaysa olabilir. YouTubeden kampanyalı sistemler çıkar illaki ancak sonrası ne olur bilemem.Bana bir ay bekle kampanyalardan yararlar dediler. Beklemeyeyim mi
15.24 olmuş.Vay arkadaş ya hala artıyor dolar. Allahım :S
Hayırlı olsun hocam umarım gamepassa da zam gelmezValla çok şükür gecikmeden bende şimdi ikinci el 1.5 yıl Microsoft Tr garantili Xbox Series X 1 TB aldım 8600 TL ye.![]()
Teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olsun Series S i ilk aldığımda 3 yıllık yapmıştım ben o yüzden hazırlıklıyımHayırlı olsun hocam umarım gamepassa da zam gelmez![]()
Düşerken 5 dakikada düşmez amahttps://www.incehesap.com/sword-cag...6/?hsu=9977,9978,9979,9980,9981,163231,163318
5dakika içinde 200TL koydular![]()
Düşerken 5 ayda düşüyor dostumDüşerken 5 dakikada düşmez ama
Aga direk dolar olarak satsınlar kafamız rahat olur. Mesela 850 dolar yazsınlar psikolojimiz bozulmaz indi çıktı derdi olmaz misDüşerken 5 ayda düşüyor dostum![]()
Dimi asgari ücret alıyorsan 278 dolar alırsın aylıktaAga direk dolar olarak satsınlar kafamız rahat olur. Mesela 850 dolar yazsınlar psikolojimiz bozulmaz indi çıktı derdi olmaz mis
Onu kastetmiyorum, firmaların fiyat çıktıktan sonra indirmemelerinin önüne geçmesinden bahsediyorum.Dimi asgari ücret alıyorsan 278 dolar alırsın aylıktaAynı hesaba geliyor ki gene
![]()