Yardım PC Yük Halinde Değilken Kendine Restart Atıyor

ustaoglugokturk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selamlar hocalarım 2. bi bilgisayar kurmak istedim ve Ryzen 5 7500F,B650M S2H,16GB Corsair Ram,600W MSI PSU gibi ürünler satın alarak kurdum evimin bir köşesinde duran 10 senelik 1050Tİ'da taktım, ilk başlarda sorun falan yoktu sonra birden windows arayüzünde takılırken,google'a girince pc kendine restart atmaya başladı fakat şöyle bir durum var pc kapanmadan herhangi bir oyuna girip saatlarce oynadığımda hiç bir sorun olmuyor dün 4-5 saat oyun oynadım herhangi bir sorun olmuyor fakat oyunu kapatıp pc arayüzüne döndüğümde pc 1-2 dakika içinde kendine restart atıyor. Ve kendine restart attığında 2.bilgisayarımın interneti 1-2 dakikalığına gidiyor. 3-4 kere 1050Tİ'ın driver'ını kurmaya çalıştım driverını hiç bir şekilde kurdurmadı ya bilgisayar donup kaldı ya da pc yeniden kendine restart attı, sizce bu sorun neden kaynaklanır 7500F ekran kartsız çalışmayan bir işlemci olduğundan ekran kartında bir sıkıntı olabilir diye düşünüyorum veya evin elektrik sisteminde sıkıntı olabilir mi bunu nasıl çözebilirim?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri