Yardım PC Yükseltme Tavsiyeleri

kultigin63

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşlemci
.
Ekran Kartı
.
Selamlar
Sistemimi yukseltmek istiyorum ekran karti ve işlemciyi yeni pc almak yerine daha ucuza gelir diye hangi parçaları almaliyim uyumlu mu ikinci el almak mantikli mi
Sistem
Rayzen 3 3100
Asus a320 f anakart
Asus dual rx 580 8 gb
2x8 Ram

10bin tl ye kadar bütçem var

arc79OOti bir efsanedir

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
47
Hocam bende ilk başta yükseltmeyi düşünüyordum fakat vazgeçtim kendi sistemimi satıp hazır sistem alacağım biraz daha koyarak zaten suan 4060lı zibilyon tane sistem var bazıları gerçekten çok ucuz sisteminizi satıp üstüne 15 daha koysanız 4060 bir sistem alabilirsiniz diye düşünüyorum ayrı ayrı yükseltmek çok daha pahalıya mâl oluyor

KS

kultigin63

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam zaten sistem alicam kardesime 35 k bandinda bu pc de bir iki ekleme yapayim performansi artsn zaten sadece pubg Valorant oynicak 10 bin tlyi gecmezsem beni uzun süre götürür diye düşünüyorum bu sistemi satarsam ne kadar eder acaba

arc7900ti

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Ayın Üyesi
Tepki
190
Hocam zaten sistem alicam kardesime 35 k bandinda bu pc de bir iki ekleme yapayim performansi artsn zaten sadece pubg Valorant oynicak 10 bin tlyi gecmezsem beni uzun süre götürür diye düşünüyorum bu sistemi satarsam ne kadar eder acaba
5600 işlemci alın
şu an sisteminizdeki işlemci fanı stok fan ise fiyat performans bir kule tipi fan alın 5600 yanına
stok fan değil güzel bir fan ise o fanı kullanmaya devam edin 5600 ile

tabiki de 5700x3d alsan 5600 e göre daha fazla fps değerleri alırsın cs valo da
ama hardcore bir fps çılgınlığın yok ise şu ankine göre biraz daha iyi değerler alsın yeter diyorsan
5600 de işini görecektir

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri