Pc Yükseltme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muhammet Ali Arslan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba,
Msı h110m pro vd
i3 7100
8 gb ram
1 tb hdd
gtx 1050ti asus rog strix
parçaları mevcut olan bilgisayarıma +8 gb ram ve ssd yükseltmesi yaptım. 
Yeterli mi değil mi merak ediyorum, ayrıca yapabileceğim başka yükseltme var mı onuda öğrenmek istiyorum, bu tarz konular ilgi alanına giren arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim :)  (Yeni bilgisayar toplayacak gücüm yok, ancak mevcut bilgisayarımı daha iyi hale getirebilir miyim bilmek istiyorum :) )

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bu haliyle 8 GB RAM + SSD iyi olmuş yeterli yani. Ekran kartını değiştirmek isteseydiniz işlemcinizi değiştirin derdim o kadar başka bir masrafa girmenize gerek yok.

KS

Muhammet Ali Arslan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşlemci ve ekran kartı değiştirmeyi bir ara düşündüm ama hangi ekran kartı ve işlemci bu sistemin üst seviyesi olur onu kestiremiyorum öneride bulunabilir misiniz?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Sistemin seviyesini ilk olarak anakart, sonra işlemci ve sonrasında ekran kartı belirler. Tabi en temelde PSU yani yeterli bir güç kaynağı olması da şart. H110 çipseti için K serisi olmayan i5 serisi bir işlemci yeterli olur ve bu işlemci ile RX 580-590 bir ekran kartı iyi olur. i5 7400 + RX 580/RX 590 gibi bir kombin olabilir. Tavsiyem i5 7600 + RX 590 olurdu ve tabi böyle bir sistem için 550W veya üzeri 80+ bir PSU gerekiyor.

maxiimuss

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bence fena değil sisteminiz yükseltme güzel olmuş. Ama bu işin sonu yok hocam yaptığınız işlerle alakalı yükseltmeye devam edebilirsiniz.

su arıtma

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Aynı şeyler her alan için geçerli. İhtiyaçlarınız istekleriniz doğrultusunda her şeyi bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz zaten anlattım yukarıda. Kararınızı verin bizi bilgilendirin konu onu göre ya devam etsin ya kapansın.

KS

Muhammet Ali Arslan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Rx590 yerine geforce ekran kartı olarak hangisini dahil edebilirim ? Ayrıca sistemi toplarken kasanın 420w psu vardı şimdi ayrı bir psu aldığım zaman kasa ile herhangi bir uyum sorunu yaşar mı?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
RX 590 rakibi NVIDIA tarafında GTX 1660 kartıdır. Bu kart RX 590 ile birebir aynı FPS seviyelerini verir. Daha iyisini isterseniz GTX 1660 Ti düşünebilirsiniz.

PSU 'lar sadece uzunluk bakımından kasada sorun yaratabilirler. Aldığınız PSU 'nun uzunluk ölçüleri kasanıza sığmayacak kadar uzunsa sorun bu olur başka bir olası sorun yok kasa için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri