Pcden Pek Anlamıyorum Ama Yardımcı Olabilir Misiniz

KS

Göksel Yalçın

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Monitör- Asus tuf 249qgr
Klavye- Dierya dk61e
Mouse- Hyperx Haste
Kulaklık- Blackshark v2x

edit vs işimi görür mü uzun yıl götürür mü

ne alcan şuan neye karar kıldın
araştırıyorum işin içine girdim de çıkamadım vallahi

Zwaige

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
524
yani total 500 gibi karınız olur

KS

Göksel Yalçın

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
kardeşim sakın piyasadaki o reklam broşürlü ürünleri alma, 10 bin tl'lik sistemleri 20 bin'e satıyorlar, bilgisayar bilgisi olmayan adam da pahalı ise iyidir psikolojisine kapılıyor. bütçeni söyle, bu forumda arkadaşlar sağlam sistem satın alabileceğin linkler gönderirler.

mağaza çalışanları hep överler zaten :) biz 10 yıl önce notebook almıştık menteşesini övüyordu :)

bilgisayar'da seçenek çok. sana 16-18 bin tl'ye güzel sistem dizilir. 25 bin vermek istiyorsan da çok daha güçlü sistem dizilir tabi keyfine göre.

Kasa:

Monitör:

Monitörde hoparlör var, o yüzden hoparlör almanıza gerek yok.
İsteğe bağlı olarak kulaklık-klavye-mouse-mousepad-oyuncu koltuğu. bu ürünleri de alabilirsiniz. İnternette bu birimlerden bolca var. önemli olan 2 şey : kasa ve monitör

Kasa+Monitör : 21 Bin TL tuttu.

Ortalama klavye+mouse+kulaklık 2 bin TL ödersin. Tabi daha ucuza da kaçabilirsin çok önemli değil benim görüşüm. Ama Kasa + Monitörde 21 Bin TL çok iyi.

Notebook alacaksan eğer biraz daha pahalı. İmkanın varsa masaüstü al.
hocam klavyem mousem ve kulaklığım mevcut diyebilirim ama kasa ve monitör önemli olan dediğinize bir göz atayım bakalım

bu fiyat şaka mı?
sanırım

götüre

klavyeyi amazondan prime ile , mouseyi hepsiburadadan 100₺ kupon ile , kulaklığıda teknosadan hemen 990₺ ye alın indirmde 200₺
onlar var diyebilrim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri