Benim tahminim de 18.999 veya 19.999 liraBen de tahminimi yapayım 18.999 TL
Benim tahminim de 18.999 veya 19.999 liraBen de tahminimi yapayım 18.999 TL
Netleştiği zaman konusu açılacaktır mutlaka.Sistem ilgili parcalar,fiyati ve tarihi netlesti mi ? @OceanLaB
Yüksek ihtimal o civarda olur.17-18 arası olma ihtimali var mı acaba ya. Eğer aşırı aşırı iyi olursa bakarız yine de bu sefer 144hz monitör almaya bütçem yetmiyor.
3070-70TI-3080 olursa çok tatlı olur.Selamlar dostlar,
Sözümüzü tuttuk ve 3. sistemi üst seviye yapacağımızı söylemiştim. Bugün görüşmeleri tamamladık. Bayram öncesi üst seviye bekleyenler için güzel bir sistem toplama ile karşınızda olacağım inşallah. Parça kalitesi olarak muazzam. Tam "al yakana as" mantığında hazırlandı.
Bu sefer Intel olmasını istiyorum. O yüzden NVIDIA - INTEL özelinde sistem gelebilir. Fiyatta kavga başladığı için, hangisi daha işimize gelirse o tarafa yönleneceğiz.
RTX 3060 beklemeyin. Üst segment olacağı için, o kartlara yaklaşmıyorum bu seviyede. Gelişmelerden bu konu altında sizleri bilgilendireceğim. Fiyat/Performans oranımız yine çok iyi olacak. Ancak piyasanın bilincinde hareket edelim lütfen. Ona göre beklentiler oluşsun.
Beklediğiniz bir konfig varsa, yorumlardan bana yazın..
• F/P Oranı Yüksek Sistem Hazırladıktan Sonra BEN
Ekli dosyayı görüntüle 2592
ah hocam şu oyrumun o kadar iç acıtıyor ki....Alacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun.
3080 olmasın da alabilelim3070-70TI-3080 olursa çok tatlı olur.
Sanmam bayram sonrasına kalırBu hafta içinde gelir mi sistem? Bayramdan önce diyordunuz
Bayram öncesinde gelir diyorlardı yaSanmam bayram sonrasına kalır
Hocam ne yaptın kaç kişi alacak öyle sistemi?bir bilgi ben vereyim;
Rog 3080
İ7 12700kf
şu sistemde anlaşıldı. Fiyat olarak 3000₺ Ek olarak kasayı spec delta yaparsanız monitör hediye![]()
İroni yaptımda herkes yanlış anladı ksjdjdHocam ne yaptın kaç kişi alacak öyle sistemi?![]()
Sistemin fiyatına 3k yazmana rağmen ironi olduğunu kimsenin anlamaması da tuhaf.İroni yaptımda herkes yanlış anladı ksjdjd
bi yandan sevinioyorum bi yandan da korkuyorum param yetmezse diyeSelamlar dostlar,
Sözümüzü tuttuk ve 3. sistemi üst seviye yapacağımızı söylemiştim. Bugün görüşmeleri tamamladık. Bayram öncesi üst seviye bekleyenler için güzel bir sistem toplama ile karşınızda olacağım inşallah. Parça kalitesi olarak muazzam. Tam "al yakana as" mantığında hazırlandı.
Bu sefer Intel olmasını istiyorum. O yüzden NVIDIA - INTEL özelinde sistem gelebilir. Fiyatta kavga başladığı için, hangisi daha işimize gelirse o tarafa yönleneceğiz.
RTX 3060 beklemeyin. Üst segment olacağı için, o kartlara yaklaşmıyorum bu seviyede. Gelişmelerden bu konu altında sizleri bilgilendireceğim. Fiyat/Performans oranımız yine çok iyi olacak. Ancak piyasanın bilincinde hareket edelim lütfen. Ona göre beklentiler oluşsun.
Beklediğiniz bir konfig varsa, yorumlardan bana yazın..
• F/P Oranı Yüksek Sistem Hazırladıktan Sonra BEN
Ekli dosyayı görüntüle 2592
Hocam çok pardonİroni yaptımda herkes yanlış anladı ksjdjd
EstağfurullahHocam çok pardonaslında geçen gün gördüğümde anlamıştım ama yine görünce rog u farkedemedim ve çok iyi sistem bekliyor diye düşündüm. Kusura bakmayın