Herkese merhabalar. PCH E CLASS 1.0 sisteme sahibim. Kasanın bileşenleri şu şekilde:
• İşlemci: AMD Ryzen 1400
• Ekran Kartı: ASUS RX 580 DUAL
• Anakart: ASUS A320M F-SI BULK
• RAM: Apacher Panther 8GB 3000 MHz
• HD: Seagate Barracuda 1TB
• Kasa + Güç Kaynağı: GamePower Black Pearl + 550W 80+ PSU
kasayı aldığımdan yaklaşık 4-5 ay sonra bilgisayarda sıkıntı yaşamaya başladım, bilgisayarda oyun oynarken, render alırken sadece internette dolaştığımda bile bilgisayarın ekranı birden kapanıyor bunun yanında farenin, klavyenin ışıkları da kapanıyor ve kulaklıktan drrr şeklinde ses geliyor ama kasa hala çalışmaya devam ediyor. Bilgisayarı güç tuşuyla kapatabiliyorum sadece. Sorunu bir türlü çözemedim. Aramızda bu kasayı alıp aynı sorunu yaşayan veya başka sistemlerde böyle bir sıkıntı yaşayan var mı acaba?
Herkese şimdiden teşekkürler.
• İşlemci: AMD Ryzen 1400
• Ekran Kartı: ASUS RX 580 DUAL
• Anakart: ASUS A320M F-SI BULK
• RAM: Apacher Panther 8GB 3000 MHz
• HD: Seagate Barracuda 1TB
• Kasa + Güç Kaynağı: GamePower Black Pearl + 550W 80+ PSU
kasayı aldığımdan yaklaşık 4-5 ay sonra bilgisayarda sıkıntı yaşamaya başladım, bilgisayarda oyun oynarken, render alırken sadece internette dolaştığımda bile bilgisayarın ekranı birden kapanıyor bunun yanında farenin, klavyenin ışıkları da kapanıyor ve kulaklıktan drrr şeklinde ses geliyor ama kasa hala çalışmaya devam ediyor. Bilgisayarı güç tuşuyla kapatabiliyorum sadece. Sorunu bir türlü çözemedim. Aramızda bu kasayı alıp aynı sorunu yaşayan veya başka sistemlerde böyle bir sıkıntı yaşayan var mı acaba?
Herkese şimdiden teşekkürler.