Son anda sistemi kaptım ama montajlı seçemedim şimdi montajlıyordum ve kasaya güç gelmediğini farkettim sorun nedir acaba?
Daha detaylı fotoğraf atabilirim.
Daha detaylı fotoğraf atabilirim.
Evet doğru iki turlu de denedim ama bir türlü açılmiyor.Kasa ön panelin (power, reset vs) bağlantıları doğru mu?
Görünürde yanlış bir şey var mı?Kasa ön panelin (power, reset vs) bağlantıları doğru mu?
Hocam sizce psu nun tusunu düşünememiş olma ihtimalim var mı ? Yani sonuc bulamazsam vatana götürücem yapsınlar.Bağlantılarda hata veya temassızlık olabilir. Psunun arkasında bulunan tuşu açık hale getirdiniz mi ?
Daha önce rastlamamış olsam size söyleme ihtimalim var mı ?Hocam sizce psu nun tusunu düşünememiş olma ihtimalim var mı ? Yani sonuc bulamazsam vatana götürücem yapsınlar.
Yoktur haklısınız.Daha önce rastlamamış olsam size söyleme ihtimalim var mı ?
Hocam uzay montajda yaptim tık yok galiba anakartta sıkıntı var vatan pc ye götürucem baksınlar çözsünler olmadı parça değişir.anakart güç kablosu biraz havada kalmış gibi mi? yoksa fotodan mı öyle gözüküyor? Tam takılı di mi?
işlemci güç kablosunu ekran kartı kablosuna benzettim, o doğru kablo mu?Hocam uzay montajda yaptim tık yok galiba anakartta sıkıntı var vatan pc ye götürucem baksınlar çözsünler olmadı parça değişir.
Evet 6+2 ekran karri kablosu vardi bu islemci kablosu.işlemci güç kablosunu ekran kartı kablosuna benzettim, o doğru kablo mu?
Herşey doğruysa ya psu ya da anakart mefta gibi görünüyor. Son birkezde kısadevre yaparak power açmayı deneyin isterseniz. Bi ihtimal kasadaki ön power kablo sorunludur.Evet 6+2 ekran karri kablosu vardi bu islemci kablosu.
Hocam kisa devre de yaptim tık yok simdi dun geldi bu hemen degisim yaparlar mi gotursem ve toplamalarini isticemHerşey doğruysa ya psu ya da anakart mefta gibi görünüyor. Son birkezde kısadevre yaparak power açmayı deneyin isterseniz. Bi ihtimal kasadaki ön power kablo sorunludur.
Hocam diğer arkadas normal olarak biraz tedirgin olmuş e malum fiyatlar pahalı kullanıcı hatası deseler tekrar para vermek içini cıs ederDaha önce rastlamamış olsam size söyleme ihtimalim var mı ?
Mağazada sakince anlatın derdinizi, yardımcı olurlar. Orda sorunlu parçayı çözemezlerse muhtemelen servise gider..Hocam kisa devre de yaptim tık yok simdi dun geldi bu hemen degisim yaparlar mi gotursem ve toplamalarini isticem
Umarım servise gider cidden kullanici hatasi derlerse ortaligi birbirine verebilirim cunku anakartta cizik dahi yok.Ayriyetten rami ssd yi ekran kartini bir baska sistemde denedim ve catir catir calistilar buyuk ihtimal ya psu ya anakart arizali.Mağazada sakince anlatın derdinizi, yardımcı olurlar. Orda sorunlu parçayı çözemezlerse muhtemelen servise gider..
Psu yu da değiş o denediğini kasada eğer yine çalışırsa anakart sorunludurUmarım servise gider cidden kullanici hatasi derlerse ortaligi birbirine verebilirim cunku anakartta cizik dahi yok.Ayriyetten rami ssd yi ekran kartini bir baska sistemde denedim ve catir catir calistilar buyuk ihtimal ya psu ya anakart arizali.
Her seyi kaldirdim hocam yarin icin hazirladim sistemi.Psu yu da değiş o denediğini kasada eğer yine çalışırsa anakart sorunludur
Tamam hocam siz garanti belgesi ile gidin farklı bir sisteme parçaları taktığında çalıştığını sadece psu ve anakarti denemedigini ama bilgisayarın açılmadığı nazik bir dille söyle onlar sorununu hallederler diye umuyorumHer seyi kaldirdim hocam yarin icin hazirladim sistemi.