PCH F6 sistemi satmak zorundayım

Carrier

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Arkadaşlar öncelikle hayırlı geceler. Maalesef para sıkıntısından dolayı aldığım sistemi daha kullanamadan satmak zorundayım. Bios güncelledim windows kurdum ve testlerini yapabildim. Ehliyet parası + 4k borç vs. Babamdan da isteyemem kendim halletmem lazım 12 K ya aldığım sistemi 12K ya satmakta istemiyorum binbir uğraş aldım ve babama satınca kar koyup satarım dedim. Sizce kaça satmak mantıklı olur ? (inşallah para bulursam satmicam bu arada 1 haftaya belli olur) + 13 eylülde doğum günüm :) koyuyo bee..

ckribrahim

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,100
İkinci el sitelerinde satılıyor zaten. Yaşadığın şehire göre oradaki fiyatlardan örnek alabilirsin.

KS

Carrier

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
İkinci el sitelerinde satılıyor zaten. Yaşadığın şehire göre oradaki fiyatlardan örnek alabilirsin.
hocam onlar çok abartı fiyatlar koymuşlar ben o kadar uçmak istemiyorum 17000 19000 e koyan bile var istanbulda yaşıyorum

Emirhan52

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
36
Arkadaşlar öncelikle hayırlı geceler. Maalesef para sıkıntısından dolayı aldığım sistemi daha kullanamadan satmak zorundayım. Bios güncelledim windows kurdum ve testlerini yapabildim. Ehliyet parası + 4k borç vs. Babamdan da isteyemem kendim halletmem lazım 12 K ya aldığım sistemi 12K ya satmakta istemiyorum binbir uğraş aldım ve babama satınca kar koyup satarım dedim. Sizce kaça satmak mantıklı olur ? (inşallah para bulursam satmicam bu arada 1 haftaya belli olur) + 13 eylülde doğum günüm :) koyuyo bee..
Bir çok iyi 2. El bilgisayar satma sitesi var sizin ordaki fiyatları bi kolaçan et mesela 18k sallıyorum sen hızlı satılsın diye 16.5k ya koy

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
14-15 e gider hocam. Belki forumda bile almak isteyen olur.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Da forumda talip var bile 16k ya koyun hocam . Veya almak isteyenlere 16k ya verin.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
15-16 K civarında gider hocam. İşin garibi(size söylemiyorum) ucuzdan alıp fırsatçılıkla pahalıya satanların sayısı iyice artmış.

Ekli dosyalar

• Screenshot_8.png
    Screenshot_8.png
    139.4 KB · Görüntüleme: 50

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
16- 16.5 k ya bu sistem 0 toplanır . Belki 1-2 bileşeni daha kaliteli bile olur. Sadece 1 ay sürenizi alır maksimum. İlanda olması satılacağı anlamına gelmiyor malesef. 15 k ya 0 sistem veriyor vatan. Vatan yerine 2. el tercih edecek insan varsa bilemem. 14 k- 14.5 k maks ederi. 13.5 dan hızlı gider.

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
Sistem kampanyalı bile o kadar ucuz değildi bu fiyat çok ölü olmamış mı sizce de ?
kendi bilgisayarımı sahibindene cok ucuza koyduğumda bile aylarca sürdü satılması çünkü insanlarda artık para yok eğer aciliyeti varsa diye dedim ben

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Satan adamda ekmeğinin peşinde. Biri az fiyata almak istiyor diğeri çok fiyata satmak istiyor. İki taraf da memnun olamaz herhalde :D

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
biraz daha yorum yaparsanız 10kya düşer teklif :D

böyle bi letgo konuşması vardı aklıma o geldi adam olmaz dedikçe fiyatı düşürüyordu :D:Fd

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Kıyametin koptuğu çıkış günü 13 k veriyorlardı gelmeyen sisteme 14.5-15 kafadan eder diye düşünüyorum

Karmarija

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Hocam ben sistemi işim gereği dışarda olduğum için alamadım. Satmak isterseniz sisteminize talibim ancak kullanıcı olduğumu hatırlatmak isterim, aileniz ve sevdiklerinizle beraber nice seneler dilerim

UçanZebra

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Hocam ben sistemi işim gereği dışarda olduğum için alamadım. Satmak isterseniz sisteminize talibim ancak kullanıcı olduğumu hatırlatmak isterim, aileniz ve sevdiklerinizle beraber nice seneler dilerim
düşünürseniz bende satıyorum özelden mesaj attım..

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri