- Tepki
- 1,173
Böyle bir video buldum win10 kurulumla ilgili bu şekilde mi yapacağız kurma işleminiSanırım. Yakında deneme sürümü kalkarsa şaşırmam![]()
Böyle bir video buldum win10 kurulumla ilgili bu şekilde mi yapacağız kurma işleminiSanırım. Yakında deneme sürümü kalkarsa şaşırmam![]()
Böyle bir video buldum win10 kurulumla ilgili bu şekilde mi yapacağız kurma işlemini
Olmadı bir lisans anahtarı alıp mutluluklar dileriz hocam ne yapalım, teknoloji ölmez temiz kurulum için 50 tane upload linki dolaşır piyasadaSanırım. Yakında deneme sürümü kalkarsa şaşırmam![]()
Aynen işlem basit. Bir flaş içine dosyaları yazdırıp format atar gibi yükleme yapıyorsunuz. Pek çok video var bununla alakalı.
Bu videoyu izleyerek yapacağız artık umarım başımıza birşey gelmesin driverlar felan nasıl yapacaz bakalım ne güzel hazır gelecek sanıyoruz incehesap gibiAynen işlem basit. Bir flaş içine dosyaları yazdırıp format atar gibi yükleme yapıyorsunuz. Pek çok video var bununla alakalı.
Çok zor bir işlem değil hocam program kurar gibi ilerliyor süreç ihtiyaç olursa atın buraya, driverlari da anakartin sitesinden halledersinizBu videoyu izleyerek yapacağız artık umarım başımıza birşey gelmesin driverlar felan nasıl yapacaz bakalım ne güzel hazır gelecek sanıyoruz incehesap gibi
Olmadı bir lisans anahtarı alıp mutluluklar dileriz hocam ne yapalım, teknoloji ölmez temiz kurulum için 50 tane upload linki dolaşır piyasada![]()