PCH F7 yi aldım ama bios ekranından çıkınca no signal diyor windowsmu kurmam gerekiyor başka bir pcden usbyle
bios pilini cıkartıp sistemi acarmısınzPCH F7 yi aldım ama bios ekranından çıkınca no signal diyor windowsmu kurmam gerekiyor başka bir pcden usbyle
Evet Windows kurmanız gerekiyor.PCH F7 yi aldım ama bios ekranından çıkınca no signal diyor windowsmu kurmam gerekiyor başka bir pcden usbyle
başka bir pc den usb ne windowsun iso sunu atman lazım usb en az 8 gb olmalıPCH F7 yi aldım ama bios ekranından çıkınca no signal diyor windowsmu kurmam gerekiyor başka bir pcden usbyle
Sizce Win 10 promu yükleyeyim en ucuzu hangisiyseVatan freedos gönderiyor, win kurun düzelir
O sizin bileceğiniz iş ben 11 kullanıyorumSizce Win 10 promu yükleyeyim en ucuzu hangisiyse
hocam bende 11 geçmeyi düşünüyorum sence nasıl 11 10 dan iyimiO sizin bileceğiniz iş ben 11 kullanıyorum
Ben sıkıntısını görmedim 4 ay oldu kullanıyorumhocam bende 11 geçmeyi düşünüyorum sence nasıl 11 10 dan iyimi
Hocam sorum saçma olcak ama windowsu sitesinden usbye bedava yükleyip keyimi satın alıp girmem gerek biosdan doğrumudur? Yoksa sadece key yeterlimiBen sıkıntısını görmedim 4 ay oldu kullanıyorum
Usbye yüklüyorsunuz, sonra key alıp giriyorsunuz. Ben key almadım hiç çok pahalı, sağ alt köşede Windows etkinleştir yazısı çıkıyor ama sorun değilHocam sorum saçma olcak ama windowsu sitesinden usbye bedava yükleyip keyimi satın alıp girmem gerek biosdan doğrumudur? Yoksa sadece key yeterlimi