PCH Giant Sistemine Gamepower Heatsync Nasıl Takılır ?

sweatcan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
PCH Giant sistemi satınaldım . Yanında ekstra gamepower heatsync de satınaldım fakat nasıl takılır veya takılabilinir mi bilmiyorum . Bu konuda yardımcı olabilir misiniz.

1789711872666.png
1789711909891.png

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
890
  • Beğen
Reactions: GNU
KS

sweatcan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
anakart a bağlantıda sorun olmaz gibi de ben ekran kartı altına kasaya montajı beceremedim . Uzaktan destek olma şansınız olur mu hocam görüntülü arama vs :)

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
890
Gamepower heatsync bu diğer türlü olanlar, ekran kartını farklı bir konumda, (yataydı sanıyorum) dtakmaya yarayan bir aparat gibi durmuyor.

Açıklamalarda: Özellikle büyük ve ağır ekran kartlarında sarkmayı önlemek amacıyla kullanılması tavsiye edilmektedir.
Bu tür bir araç değil mi?

''Heatsync ARGB LCD ekran kartı tutucunun montajı oldukça kolaydır. Ürün kutu içeriğinde gerekli bağlantı kabloları ve montaj aparatları bulunur. Sadece kasanızdaki uygun PCI slotuna yerleştirip, ARGB bağlantısını anakarttaki 5V 3-pin ARGB porta (veya kontrolcüye) takmanız yeterlidir. Karmaşık bir bağlantı gerektirmez, tak-çalıştır şekilde kurulabilir.''
Soru cevaplara bir bakın:

Ayrıca Youtube da da videolar var. Yardımcı olabilir.
En açıklayıcı bu görülüyor.

KS

sweatcan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam bnm kasa da bunun vida girişleri için yer yok büyük ihtimal onun için kendim vida deliği açmam gerekecek . Ürün bunun aynısı ama liginiz için çok teşekkür ediyorum

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
890
Olması lazımdı. Bunlar genişletme yuvaları diye geçer.

Şu kasa sanıyorum:

61zieJgJ7fL._AC_.jpg

Bu değil mi sistem:

Ekran karı beyaz yazı GEFORGE yazısı...
Bunun altında kalan üç tane delikli ızgaralı bölüm... Bunlardan birine takılmayacak mı urün...?

KS

sweatcan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
tekrar bu dediğinize göre deneyeceğim hocam . Çok saolun gerçekten ilgi ve bilgilendirmeleriniz için

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
890
tekrar bu dediğinize göre deneyeceğim hocam . Çok saolun gerçekten ilgi ve bilgilendirmeleriniz için

O delikli ızgaralar kasaya vida ile bağlıdır. Tornavida ile vidaları sökerseniz (genelde iki yıldız vida) o bölüm açılıri delikli ızgara çıkar oradan. Bu sayede ekran kartını taktıkları gibi, o yuvaya uygun aparat takılabilinir...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri