Pch giriş seviye için monitör önerisi

nurullah93

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Arkadaşlar hafta sonu gelecek giriş seviyesi sistem için monitör alacağım. Fakat monitörler hakkında hiç bir bilgim yok.En son 15 sene önce masaüstü kullndım desem yeridir.

Freesync-gsync vs nedir nelerde tercih edilmeli vs en ufak bir fikrim bile yok.

Bütçe 3000 civarı duruma göre 3700 vs zorlayabilirim. 1ms 144 hz min zaten o fiyatlarda olur diye düşünüyorum.

Fp için hangi monitörlere bakmalıyım dediğim fiyatlarda ve giriş seviyesi tahmini özelliklerini göz önüne alarak

Son düzenleme:

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Gigabyte öneririm sadece ses sistemi yok.

SS IPS nedir ?

Süper Hızlı IPS (SS IPS), görüntü kalitesi ve tepki süresi arasındaki dengeyi ortadan kaldırdı. SuperSpeed IPS, tipik IPS panellerine oldukça benzer, ancak daha ince sıvı kristal katmanı ve daha yüksek sürüş voltajı ile SS IPS, tipik IPS'ye kıyasla yanıt süresi açısından 4 kat daha hızlıdır.

Daha düşük olsun bizim olsun derseniz;

Ama kesinlikle sizin yerinizde olsam Gigabyte seçerdim.

KS

nurullah93

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10

SS IPS nedir ?

Süper Hızlı IPS (SS IPS), görüntü kalitesi ve tepki süresi arasındaki dengeyi ortadan kaldırdı. SuperSpeed IPS, tipik IPS panellerine oldukça benzer, ancak daha ince sıvı kristal katmanı ve daha yüksek sürüş voltajı ile SS IPS, tipik IPS'ye kıyasla yanıt süresi açısından 4 kat daha hızlıdır.

Cevabın için teşekkürler. Pckolik şuan açılmıyor mobilde o yüzden bakamadım yarın inceleyeceğim. Önceliğim tabi max 3000 olması. Altına sağlam birşey olmayacak ise üstüne çıkma düşüncesindeyim

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Cevabın için teşekkürler. Pckolik şuan açılmıyor mobilde o yüzden bakamadım yarın inceleyeceğim. Önceliğim tabi max 3000 olması. Altına sağlam birşey olmayacak ise üstüne çıkma düşüncesindeyim
İnceleme videosunu da paylaşayım izlersiniz.

KS

nurullah93

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10

SS IPS nedir ?

Hocam biraz inceledim de free sync amd kartlar için sanırım. Giriş seviyesi sistem nvidia olacak

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri