Merhaba. Uzun zamandır goat v4 bilgisayarımı kullanmıyorum. Hatırladığım kadarıyla eskiden msi center üzerndeki mystic light ile kasa fanlarının renklerini ayarlayabiliyordum. Geçen hafta uzun zamandır kapalı olan bilgisayarımın kasasının ust tarafına 2 fan daha ekledim. bu fanların kablosunu fan kontrolcüsüne taktım. MSI Center ve mystic light üzerinde renk kontrolü yapamıyorum. Bu anakartta ARGB portu yok sadece RGB (JRGB) var. Bu nedenle Reset tuşuna bağlanmış bu kontrolcü. Yani R tuşuna basarak birkaç renk değişimi yapabiliyorum ama uygulama üzerinde yapamıyorum. Sormak istediğim soru tam olarak şu; daha önce de mystic lighttan kontrol edilmiyordu da ben mi yanlış hatırlıyorum? Kafamda deli sorular var 
Eğer stock durumda renkler değiştiriliyorsa küçük bir ihtimalle, fan kontrolcüsüne 3ten sonra bağlanan fanlardan sonra bir şekilde overload oldu ve artık sensör mystic lighta doğru veri gönderemiyor.

Eğer stock durumda renkler değiştiriliyorsa küçük bir ihtimalle, fan kontrolcüsüne 3ten sonra bağlanan fanlardan sonra bir şekilde overload oldu ve artık sensör mystic lighta doğru veri gönderemiyor.