Ben evde hazırda bekleyeceğim videoyu da hızlandırıp izlerimBence ne olur ne olmaz gidek belkide sürpriz dediği bos birseydir?
O zaman stoklar ilk 1 saat içinde biter.o zaman web'den satış seçeneceği kalıyor geriye
O da mantıklı degil
Ben evde hazırda bekleyeceğim videoyu da hızlandırıp izlerimBence ne olur ne olmaz gidek belkide sürpriz dediği bos birseydir?
O zaman stoklar ilk 1 saat içinde biter.o zaman web'den satış seçeneceği kalıyor geriye
ben her türlü gideceğim, ama tahminim 1 saat- 2 saat sonra satışlar başlayacak vs. gibi bir şey diyeceği yönündeBence ne olur ne olmaz gidek belkide sürpriz dediği bos birseydir?
Valla benim için en yakın vatan 60km üstelik hatayda yaşıyorum yollar da rezalet ne yapacağım bilmiyorumBen evde hazırda bekleyeceğim videoyu da hızlandırıp izlerim
Telefondan alabilirsin belkiValla benim için en yakın vatan 60km üstelik hatayda yaşıyorum yollar da rezalet ne yapacağım bilmiyorum
Bilmiyorum hele bir cuma gelsin zaten pc hocasıda açık konuşmuyor sürprizden kastı ne mesela şimdi boşuna yol yapıp boş dönemekte istemiyorum ama bi yandan sürpriz dediği şey sacma sapan birsey ise pismanda olmak istemiyorum umarım bir açıklama yaparTelefondan alabilirsin belki
Bi şekli yapılır ama muhtemelen eski kullanıcılar + belli bir mesaj sayısını geçenlere özel olurforuma özel stok olduğunda onu nasıl alıyoruz?
öyle de diğer şehirdekilere haksızlık olur, ya web ya da bir kaç gün sonra satışa açılacak şeklinde bencearkadaşlar valla kafayı yiyeceğim heyecan yapmıstım alacağım 1 saat önceden giderim diye falan şimdi bu süprriz nereden çıktı ya vallaha delirivericemsizin planlarınız ne şekilde ne yapmayı planlıyorsunuz ben yine de 1 saat önceden saat 5-6 gibi computer önünde olacağım.
acaba sürpriz şey olabilir mi? belli 3-5 computer ile anlaşma yapıp oradan mı alıyoruz acaba mesela pendik computer piazza computer gibi yerler örnek mesela
şehirlerde ki en büyük computerlerden satış olabilir bilmiyorum belki o yüzden gitmeyin diyor bilmiyorum ya aşırı soğudum şuanöyle de diğer şehirdekilere haksızlık olur, ya web ya da bir kaç gün sonra satışa açılacak şeklinde bence
benim şehrim de 1 tane var en azından o konu da içim rahat ahahaşehirlerde ki en büyük computerlerden satış olabilir bilmiyorum belki o yüzden gitmeyin diyor bilmiyorum ya aşırı soğudum şuan
kanka nasıl bi sürprizden bahsediyorsun önceden gitmeyelim mi yani? gidersek ne kaybederiz web satışı olursa direk telefondan da oradan alamaz mıyız mağazadan vs belirsizlikle korkutmayın adamın gözünüAcele etmeyin videoyu bekleyin sürprizler geliyor...LOADİNG...
Mağaza evine yakınsa şansını dene onun dışında bekle derim belki yarın satışa açılacak denecek ya da videoda bir anahtar kelime olacak onu söyleyen alacak herşey olabilirkanka nasıl bi sürprizden bahsediyorsun önceden gitmeyelim mi yani? gidersek ne kaybederiz web satışı olursa direk telefondan da oradan alamaz mıyız mağazadan vs belirsizlikle korkutmayın adamın gözünü![]()
Reis bilgin var mı yaMağaza evine yakınsa şansını dene onun dışında bekle derim belki yarın satışa açılacak denecek ya da videoda bir anahtar kelime olacak onu söyleyen alacak herşey olabilir![]()