- Tepki
- 1
Stok, 1000 mağaza + 100 telefon diye açıklanmıştı.Abi stok mu çok fazla ondan dolayımı diyorsun yoksa başka bir sebepden dolayı hemen gitmeyelim
Stok, 1000 mağaza + 100 telefon diye açıklanmıştı.Abi stok mu çok fazla ondan dolayımı diyorsun yoksa başka bir sebepden dolayı hemen gitmeyelim
Hocam çalışanlar ne diyorhocam vatan pcdeyim şuanda bekliyorum benden başka sadece 1 kişi sormuş an itibariyle, bekliyoruz bakalım 3 kişi ayrı şehirlerden koalisyon kurduk inşallah başarılı olacağız.
Azmine hayran kaldım knka valla helal olsun sen hak ediyorsun eğer gideceksen ciddenSizi dinlicem hocam il bana 110km köydeyim konyaya gidicektim bakalm dediğini yapalim![]()
artik yetisemem reis 1.30 saat yol heralde web satisi olcak ondan dedi olmazsa nasip diyelimAzmine hayran kaldım knka valla helal olsun sen hak ediyorsun eğer gideceksen cidden![]()
İnşallah internet satışı olur alabilirsinartik yetisemem reis 1.30 saat yol heralde web satisi olcak ondan dedi olmazsa nasip diyelim![]()
kismetİnşallah internet satışı olur alabilirsin
adam cevap verdi ya kanka gitmeyin bekleyin diye
40 dakika da mı mağazada oldun 40 dakika mağazadamıydın anlamadım? video yayınlandıktan sonra 40 dakika sonra vatandaysan iyi bile dayanmıs 40 dakika hahshGeçen sefer yaklaşık 40 dakikaya mağazadaydım. 2 önümdeki aldı bana sıra geldiğinde stok bitmişti. İnşallah şu stokçulara çare bulunmuştur da kullanıcılar alır.
Video yayınlandıktan 40 dakika sonra mağazada oldum. Levent Vatan PC40 dakika da mı mağazada oldun 40 dakika mağazadamıydın anlamadım? video yayınlandıktan sonra 40 dakika sonra vatandaysan iyi bile dayanmıs 40 dakika hahsh