bitmiştir diye düşünüyorum.Arkadaşlar 4070 süper hala satışta mı stoğu bitmedi dimi gidiyorum 15 dk ya bitmez inş
bitmiştir diye düşünüyorum.Arkadaşlar 4070 süper hala satışta mı stoğu bitmedi dimi gidiyorum 15 dk ya bitmez inş
ramlar stok mu aldınArkadaşlar an itibariyle satın aldım bir hayırlı olsunuzu alırım.
Ben satın aldım stok gelince arayacaklarmış gelip teslim alacaksın dediler.
Sistemi alamıyorum Bahçelievler vatan mağarasındayım stok yok diyolar merkezi diyorum yok diyorevet bir kod olabilir internete onu yapıştırıyoruzdur mantıklı ama yine de kod olsa da vatancomp önünde bekleyip kodu yapıştırmak daha garanti gibi dsaofısa
10 da aradım 50 ci sıradaydım şuan 12 kişi var önümde haber vereceğim.50 stok telefon satışı stoğu bitti mi![]()
Gerçekten harika bir kampanya oldu çok teşekkürler.Mağazada özelleştirme yapılabiliyor.
Yazık valla.Sabah 7'de geldim 2. Sıradaydım önümdeki adam 4070 sistemi aldı ben alamadım hakkımı helal etmiyorum
Sırada bizden başkası olmamasına rağmen bizden önce 2 kişiye satıldı dendi kime sattınız hayaletleremi gram hakkımı helal etmiyorum al sat yapanlaraYazık valla.