PCH Hero Sistem Kötü Mü ?

Sadece Ben

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
76
Arkadaşlar selam. Ben Pc hocasının Hero sistemini aldım. Başka yerlerde anakartı kötü, ssdsi kötü, ekran kartı 3060 ile yarışamıyor kötü diyen yorumlar gördüm. Fiyatına fazla diyen, 13.000 olmalı diyen gördüm. Sizce nasıl ? İçime bir kurt düştü pişman olmak istemiyorum. Ama bence fiyat konusunda haksızlar. Bu zamanda daha ucuza bulmak zor artık bence.

Checo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
ekran kartı için konuşmak gerekirse 3060 dan daha iyi bir kart kesinlikle 3060 ti ile hemen hemen aynı. rx 6700 bir tık önde bile denebilir

Canbulu2123

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
286
Arkadaşlar selam. Ben Pc hocasının Hero sistemini aldım. Başka yerlerde anakartı kötü, ssdsi kötü, ekran kartı 3060 ile yarışamıyor kötü diyen yorumlar gördüm. Fiyatına fazla diyen, 13.000 olmalı diyen gördüm. Sizce nasıl ? İçime bir kurt düştü pişman olmak istemiyorum. Ama bence fiyat konusunda haksızlar. Bu zamanda daha ucuza bulmak zor artık bence.

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948
Onu diyen insanlar evinde sistemini almış, başkaları sistem alırken saçma sapan yorumlar yazarak trollük yapan tiplerdir şahsi görüşüm. bir sistemi değerlendirirken önce piyasaya bakın.

1- En yakın rakibi kaça satmış veya satıyor ?
2- Parçalarda sıkıntılı olanlar varmı ?
3- Tek tek toplayınca ne kadar ediyor ?

Bu soruların cevabını zaten kendiniz verirsiniz. Pc hocası hero da gayet iyi bir seçim. Anakart b450 değil o da stoklar yokmuş a520 var. b450 ile aynı seviyede. Daha iyi fiyata daha iyisi varsa link isteyin bence söyleyen tiplere :D

Canbulu2123

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
286
Hocam ben de aldım sistemi şu anda bu fiyatlara alınabilecek daha iyi sistem yok bence. Doların da yerinde durmadığını varsayarsak 13binler falan biraz hayal olur bence. Hayırlı olsun bu arada.

KS

Sadece Ben

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
76
Hepinize teşekkürler. İçim bir nebze olaun rahatladı. İnşallah gelince sorun çıkmazsa süper olur.

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948
Hepinize teşekkürler. İçim bir nebze olaun rahatladı. İnşallah gelince sorun çıkmazsa süper olur.

güzel sistem hocam hayırlı olsun. takmayın trollük yapanları hep çıkıyor. Haklı eleştirileri bizde yapıyoruz yeri gelince. adama diyorsun madem bu fiyat olarak iyi değil, alternatif söyle ne alalım? cevap yok. bekle diyor gelir mutlaka :)

KS

Sadece Ben

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
76
güzel sistem hocam hayırlı olsun. takmayın trollük yapanları hep çıkıyor. Haklı eleştirileri bizde yapıyoruz yeri gelince. adama diyorsun madem bu fiyat olarak iyi değil, alternatif söyle ne alalım? cevap yok. bekle diyor gelir mutlaka :)
Teşekkürler :D Döviz kurunun belirsizliğinden dolayı beklemek istemedim ben de.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri