Hangi kartı aldığınızı bilmiyorum ama eğer videodaki kartla aynı ise kartın ışığı yok fanlar dönüyor mu ?yeni sistem aldım ama ekran kartı ışıkları yanmıyor ve dixdiag programında kartı göremiyorum yardım edermisiniz
msi ventus 3x plus fanlarda dönmüyorHangi kartı aldığınızı bilmiyorum ama eğer videodaki kartla aynı ise kartın ışığı yok fanlar dönüyor mu ?
Fotoğraf atar mısınız, karta psu'dan gelen kablolar tam oturdu mu acaba?
Hangi sistemden bahsediyorsunuzyeni sistem aldım ama ekran kartı ışıkları yanmıyor ve dixdiag programında kartı göremiyorum yardım edermisiniz
Sen becerebiliyorsan tekrar tak çıkar.dxdiag da gözükmüyor ama görev yöneticisinde gözüküyor
İlgili görselleri buraya ekleyerek, burada aynı sorunu yaşayan kişilerin de faydalanmasını sağlayabilirsiniz.discord kullanıyormusunuz ordan yayın açıyım isterseniz
Hocam kart 0 dp zaten. Yük binmedikçe fan açmaz. Görüntü alıyorsa sıkıntı yok zaten takılıdır güç kablolarıBir de, Pcie soketine tam oturduğundan emin misiniz?
hocam yeni f/p sistem videoları ne zaman gelecek bilginiz var mı dört gözle bekliyoruz amma gelen giden yokİlgili görselleri buraya ekleyerek, burada aynı sorunu yaşayan kişilerin de faydalanmasını sağlayabilirsiniz.
Forum, topluluğun faydası için var.![]()
Mutlu sadece admin sen ben ne biliyorsak oda onu biliyor.hocam yeni f/p sistem videoları ne zaman gelecek bilginiz var mı dört gözle bekliyoruz amma gelen giden yok![]()
Ben de sizin gibiyim hocam, hiçbir fikrim ve bilgim yok bu konuda. Bu tür konularda spoiler @OceanLaB tarafından geliyorhocam yeni f/p sistem videoları ne zaman gelecek bilginiz var mı dört gözle bekliyoruz amma gelen giden yok![]()
Ne ara aldın hocamMerhaba arkadaşlar,
yeni sistem aldım ama ekran kartı ışıkları yanmıyor ve dixdiag programında kartı göremiyorum yardım eder misiniz?
Adamlar video yayınlanmadan önce sıradaydılar yayınlanınca direk aldılar forumda zaten bu konu hakkında bir konu açıldı.Ben video yayınlandıktan sonra yola çıktım baktım sistem bitmiş.