- Tepki
- 0
Şuanda Stoklar Bittimi İstanbuldayim Ama Anca Yarın Gidebilirim Bugün başladımı satışlar
Bitti. Yarına kalmaz zaten. İnsanlar sabahtan beri bekliyorlar dostum alabilmek için ona rağmen alamayan var.Şuanda Stoklar Bittimi İstanbuldayim Ama Anca Yarın Gidebilirim Bugün başladımı satışlar
Kısmet dostum yapacak bir şey yok.Ah Be Valla Çok Üzüldüm Keşke Yarın Satışa Sunulsaydı
Büyük ihtimal son zamanlarda stokları en hızlı biten sistem olabilir mağazadan olduğu halde.Kısmet dostum yapacak bir şey yok.
Aslında talep az bile orada izdiham çıkması lazımdı bu sisteme. Ben çok daha fazla kişi gider diye düşünüyordum.Büyük ihtimal son zamanlarda stokları en hızlı biten sistem olabilir mağazadan olduğu halde.
+1 bu sisteme sabahtan direk en az 50 full kişi olması lazımdı sonradan fullendiAslında talep az bile orada izdiham çıkması lazımdı bu sisteme. Ben çok daha fazla kişi gider diye düşünüyordum.
Belki işte 50 kişi oldu diye ve ben yetişemem diye gitmeyen olmuştur.Aslında talep az bile orada izdiham çıkması lazımdı bu sisteme. Ben çok daha fazla kişi gider diye düşünüyordum.
50 kişi bile çok geç doldu dostum ilginç bir şekilde az talep vardı yani bence.Belki işte 50 kişi oldu diye ve ben yetişemem diye gitmeyen olmuştur.
Evet çok F/P sistem ama sonuçta 18k para herkeste çıkmayabilir diye de olabilir.50 kişi bile çok geç doldu dostum ilginç bir şekilde az talep vardı yani bence.
evet fp baya fakat yinede az para değil düşük sistem olsa çok kişi olurduMuhtemelen çoğu kişi "bize kalmaz" diye düşünüp salmıştır.
iyi oldu sevindim sorun çıkmamasınaım forumdan çok üye vardı, orada isim-sıra olayı olunca arbede yaşanmadı herhalde.
Hocam bu sistem 20k olsa alınır mı50 kişi bile çok geç doldu dostum ilginç bir şekilde az talep vardı yani bence.
Alınır.Hocam bu sistem 20k olsa alınır mı
Yakın olsaydım ben giderdim ya, yeni sistem aldım ama bu da alınırdı yani kaçmaz fırsatAslında talep az bile orada izdiham çıkması lazımdı bu sisteme. Ben çok daha fazla kişi gider diye düşünüyordum.
Bende gidecektimde sponsor bulamadımYakın olsaydım ben giderdim ya, yeni sistem aldım ama bu da alınırdı yani kaçmaz fırsat![]()
Kötü olmuş hocam, neyse artık başka kampanya bekleyeceğizBende gidecektimde sponsor bulamadımCash eksik kaldı
![]()
Al-sat için mi alacaktınız ?Bende gidecektimde sponsor bulamadımCash eksik kaldı
![]()