PCH Medal X5 Soru

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Ben çok dert etmiyorum ya iyi parçalar yakalıyorum indirimli 1 2 stoklu oluyor. Onları alıyorum.
Siz çok indirim gören birisisiniz böyle sizin aldığınız birşeyin ucuzu olunca veya ucuz birşey görünce size aniden yoğun bir enayilik ve başarısızlık hissi doğuyor mu ?

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,341
Sisteme diyecek tek Kelime yok mükemmel olmuş öncelikle elinize sağlık aslında bu gibi durumlarda birlik olursak herşey rayında gider normalde itopya liste filan yok dedi ama biz orada kendimiz liste yaptık ki aradan sisteme yakın saatte gelip alıp giden ile 10 saat bekleyenler arasında haksızlık olmasın diye tabi bu süreçte listedeki kişileri takip ettik gitti mi kaldı mı diye sonunda itopya da listeyi kabul etti uzun konuşmalar neticesinde sistem sırası diye yazı yazıldı vs uzun lafın kısası böyle sistemler yine olursa bizim orada birlik olup birbirimizin hakkını korumamiz gerekiyor forumun grubun kanalın amacı da bu birlik olmak alamayanlar hiç üzülmesin dünyanın sonu değil daha ne sistemler olacaktır hepinize sevgiler selamlar kendinize iyi bakın

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Sisteme diyecek tek Kelime yok mükemmel olmuş öncelikle elinize sağlık aslında bu gibi durumlarda birlik olursak herşey rayında gider normalde itopya liste filan yok dedi ama biz orada kendimiz liste yaptık ki aradan sisteme yakın saatte gelip alıp giden ile 10 saat bekleyenler arasında haksızlık olmasın diye tabi bu süreçte listedeki kişileri takip ettik gitti mi kaldı mı diye sonunda itopya da listeyi kabul etti uzun konuşmalar neticesinde sistem sırası diye yazı yazıldı vs uzun lafın kısası böyle sistemler yine olursa bizim orada birlik olup birbirimizin hakkını korumamiz gerekiyor forumun grubun kanalın amacı da bu birlik olmak alamayanlar hiç üzülmesin dünyanın sonu değil daha ne sistemler olacaktır hepinize sevgiler selamlar kendinize iyi bakın
Siz aldınız sanırım ?

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Çok geldi geçti işlemci. Elimdeki işlemciyi bilerek satmıyorum. Bunu kobay faresi gibi kullanıcam. Çok iyi slikon var. Ryzen 3 3100 e 4.5Ghz 1.1875 V veriyorum. Daha bu kadar düşürebilen görmedim.
OC tarafından çok ama ama birisi 2.7v ile 4.4 GHz kullanıyordu sanırım R5 3600dü sanırım sizin değer müq.

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Kürşat'ın sistemi satmak için almış olması dışında bir sıkıntı yok. :LOL:

mehmet alinin mee si

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
72
Gecen sefer liste hazirlanmis uyulmamis vs seyler okudum o olay nedir bilen varmi

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri