PCH Medal X5

Urkhilen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Beni anlayan sensin. Ama Halen yukarıda 8 saat ayakta beklemiş al satci dostum yorum atıyor. Bak benim şahsen ihtiyacım vardı. Kaç aydır sistem alamıyorum gerek fiyat gerek güvensizlik olsun. Böyle bir fırsat gördüm dedim bari alayım sonuçta mağaza. Gittiğimde sonuç kalabalık.
dediğim gibi ben al satçı değilim benimde gerçekten ihtiyacım vardı hatta gaming genden bir sistem alacaktım stoğu bitince baya üzülmüştüm benim için ilaç gibi oldu ben sadece onlarında bizim kadar olmasa bile o emeklerine karşılık hakkı vardır diye düşünüyorum

Urkhilen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Peki diğer ihtiyacı olan insanlar?
haklısınız hocam onda da bir şey diyemiyorum ben o sıradaki kişilerin yorgunluğunu bekleyişini bizzat gördüğümden onu belirttim sadece yoksa almış 18 e 25 satıyor bencede biraz abartı

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
haklısınız hocam onda da bir şey diyemiyorum ben o sıradaki kişilerin yorgunluğunu bekleyişini bizzat gördüğümden onu belirttim sadece yoksa almış 18 e 25 satıyor bencede biraz abartı
İsterse 500k ya satsın beni pek ilgilendirmiyor. Sadece ihtiyacı olan insanlar var . İsterse 500 gün beklesin. Neyse düşüncesiz insanlar yüzünden parmaklarımı yormak istemem. 25k iyi fiyat bu arada o sisteme o fiyat verilir bence ayrıca 0 hiç kullanılmamış.

Urkhilen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
İsterse 500k ya satsın beni pek ilgilendirmiyor. Sadece ihtiyacı olan insanlar var . İsterse 500 gün beklesin. Neyse düşüncesiz insanlar yüzünden parmaklarımı yormak istemem. 25k iyi fiyat bu arada o sisteme o fiyat verilir bence ayrıca 0 hiç kullanılmamış.
sırada gördüğüm kadarıyla ihtiyacı olan insanlar bu sisteme şimdi 100 kişi gider ben kesin alamam diyip hiç gelmedi herhalde çünkü baya bi saate kadar sıra sakindi inşaAllah daha güzellerini diğer ihtiyacı olan arkadaşlarımız alır. @Androturk36 sana da geçmiş olsun hocam daha güzelini yakalayıp almak nasip olur sana da

Androturk36

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
25
sırada gördüğüm kadarıyla ihtiyacı olan insanlar bu sisteme şimdi 100 kişi gider ben kesin alamam diyip hiç gelmedi herhalde çünkü baya bi saate kadar sıra sakindi inşaAllah daha güzellerini diğer ihtiyacı olan arkadaşlarımız alır. @Androturk36 sana da geçmiş olsun hocam daha güzelini yakalayıp almak nasip olur sana da
İnşallah dostum

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Benim bundan haberim yok . Forum takip etmiyorum genelde youtube üzerinden paylaşılıyordu. Amaç prim ve reklamdi onu anladım
Bütün videolarda sistemler çıkmadan önce forumda duyuruluyor diye belirtiliyor amaç zaten mağaza tanıtmak için yapıldı yoksa kim 18k ya 3080 hazır sistem satsın.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri