PCH RTX 3060 sistem ne zaman gelir?

Wrotch

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
608
Tüm forum neredeyse RTX 3060 sistem bekliyor hocam sizden yakın zamanda böyle bir projeniz varmı? Foruma özel stok olursada tadından yenmez.
@OceanLaB
Foruma özel stok olursa belirli şartlar halinde oluşur. Mesaj sayısı konu sayısı üyelik tarihi vs. vs. bu böyle gider. Ayrıca sistem hakkında henüz net bir bilgi yok.

Buraqq

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
336
Tüm forum neredeyse RTX 3060 sistem bekliyor hocam sizden yakın zamanda böyle bir projeniz varmı? Foruma özel stok olursada tadından yenmez.
@OceanLaB
Yakınlarda bir sistem olduğunu söylemişti fakat donanım hakkında net bir bilgi yok.Sistemin ne zaman geleceği hakkındada hâlâ aydınlanmadık.Bütün gözler @OceanLaB hocamın üzerinde bakalım hayırlısı ne olur henüz bilinmiyor.

Wrotch

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
608
Yakınlarda bir sistem olduğunu söylemişti fakat donanım hakkında net bir bilgi yok.Sistemin ne zaman geleceği hakkındada hâlâ aydınlanmadık.Bütün gözler @OceanLaB hocamın üzerinde bakalım hayırlısı ne olur henüz bilinmiyor.
İnşallah alırsın hocam bende senin almanı istiyorum umarım gönlüne göre bir sistem çıkar. Şimdiden başarılar :)

Buraqq

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
336
İnşallah alırsın hocam bende senin almanı istiyorum umarım gönlüne göre bir sistem çıkar. Şimdiden başarılar :)
Valla hocam 3060'lı bişey çıkarsa alacağımı pek düşünemiyorum ha giriş seviye birşeyler gelirse hayır demem bakalım ya hayırlısı kendimden çok ihtiyacı olanların almasını isterim.

Wrotch

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
608
Gelişmeler hakkında bilgi verilebilse iyi olurdu.
Taner hoca Kasım bitmeden gelecek demişti fakat aksi durumlar oluşmuş olabilir. Firmalarla alakalı vs.
O yüzden biraz daha beklemekte fayda var ama bekledikçede sistem fiyatları artıyor bilginize.

Valla hocam 3060'lı bişey çıkarsa alacağımı pek düşünemiyorum ha giriş seviye birşeyler gelirse hayır demem bakalım ya hayırlısı kendimden çok ihtiyacı olanların almasını isterim.
Bütçeyi zorlayıp alma şansınız olursa ilerisi için sizin daha iyi olacaktır hocam.

Buraqq

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
336
Taner hoca Kasım bitmeden gelecek demişti fakat aksi durumlar oluşmuş olabilir. Firmalarla alakalı vs.
O yüzden biraz daha beklemekte fayda var ama bekledikçede sistem fiyatları artıyor bilginize.

Bütçeyi zorlayıp alma şansınız olursa ilerisi için sizin daha iyi olacaktır hocam.
Bakalım hocam hayırlısı diyelim.

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Sistem ihtiyacım yok şu an, arkadaşıma lazım ona bakıyorum. VOK sistemini alamamış dün. Fiyatlar dediğiniz gibi artıyor. Almak isteyip alamayanlar sürekli daha da zorluyor. Güzel stoklu iyi sistem gelebilse keşke herkes sistem ihtiyacını giderse ve al-satçılar elinde sistem almak zorunda kalmasalar. Zamanında bende sistemler kaçırdım, nasıl hissettirdiğini iyi hatırlıyorum.

LeBron Reyizz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Valla 3 4 aydır para biriktiriyorum, bende sistem bekliyorum ya stok kalmıyor ya siteye giremiyorum hep bi sıkıntı çıkıyor kendimiz toplamaya çalışsak pahalıya geliyor ne olacak bu tr gençlerinin hali

Wrotch

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
608
Sistem ihtiyacım yok şu an, arkadaşıma lazım ona bakıyorum. VOK sistemini alamamış dün. Fiyatlar dediğiniz gibi artıyor. Almak isteyip alamayanlar sürekli daha da zorluyor. Güzel stoklu iyi sistem gelebilse keşke herkes sistem ihtiyacını giderse ve al-satçılar elinde sistem almak zorunda kalmasalar. Zamanında bende sistemler kaçırdım, nasıl hissettirdiğini iyi hatırlıyorum.
Emin ol benden fazla beklememişsindir. Ama güzel stoklu bir sistem gelmesi bu kurda biraz zor. Neden diye soracak olursan yılbaşında fiyatlar 2x artacak. Ancak 150-200 stoklu bir sistem gelir. Hele ki vatandan bir sistem çıkarsa site yine çöker ve insanlar yine alamaz. Dünkü v.o.k sisteminin bitmesi 20 sn falan sürdü sepete ilk ekleyenlerdendim ama sistem kime izin verirse ona veriyor. 20 dakika uğraştım ödeme kısmında hata alınca artık yeter diyip sayfayı kapattım.

Valla 3 4 aydır para biriktiriyorum, bende sistem bekliyorum ya stok kalmıyor ya siteye giremiyorum hep bi sıkıntı çıkıyor kendimiz toplamaya çalışsak pahalıya geliyor ne olacak bu tr gençlerinin hali
Hazır sistem alacaksınız gamıng.genden yada itopyadan alın çünkü bekledikçe fiyatlar artıyor. 3 ay önce 3060ti sistemler 15 k falandı şuan aynı sistemi 17 kya aldım. Ülkemizdeki malasef enflasyon ve kurun yarın ne olacağını bilemiyoruz.

CptSpork

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
38
2 hafta önce bütçemi tamamlayıp sistem araştırmasına başladım. Gerçekten 2 haftadır katılmadığım forum, takip etmediğim sayfa, youtuber, site kalmadı. Kasım ayı kağıt üzerinde en fazla indirimlerin olduğu ay ama VOK dışında kimse sistem çıkarmadı. Sözde ModArt çıkaracaktı, tarih verdiği günün sabahında iptal etti. PCH Sistem çıkaracaktı, kasım ayı bitiyor hala ortada en ufak bilgi yok. Donanım Arşivi desen sürekli sağlam sistem çıkarır bu ay giriş segment dışında bir tane doğru dürüst sistem çıkarmadı.
Vok sistemini çok şükür alabildim eğer alamasaydım gaming.gen'deki ultima-5500'ü alacaktım. 2 haftadır süren derdim tasam bitti. Gerçekten ülke olarak kötü bir haldeyiz, neyin ne olacağı belli olmuyor. Bir sistem alsan 1 hafta sonra stoklu fırsat sistem çıkmayacağının garantisi yok. Almasan almayı düşündüğün sistem zam yiyor. En iyisi kasım ayı bitmeden almayı düşünüyorsanız bir tane alıp geçmek.
Yılbaşından sonra gerek enflasyon, gerek asgari ücret zammı gerek dolar kurundan dolayı şu an alınan sistemlerin fiyatı 1.5 katına bile çıkar ve en önemlisi şu anda olduğu gibi stoklu sistem görebileceğimizi hiç zannetmiyorum.
Sistem almayı düşünen arkadaşlara bol şans diliyorum. Umarım herkes istediği sisteme en ucuz şekilde sahip olur.

TatarOğlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
214
@OceanLaB
+1 😃👌🏻 Anakart olarak da Asus tuf gaming b660 plus WiFi D4 olursa çok iyi olur kendi adıma

Ekli dosyalar

• Screenshot_20221126-192802.jpg
    Screenshot_20221126-192802.jpg
    840.2 KB · Görüntüleme: 30

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Muhtemelen uygun fiyatlı bir sistem ayarlanamıyor arkadaşlar. Kendiside yapmak istiyordur herkes iletiyor ancak uygun şartlar oluşmuyordur sizler için. 300-400 TL daha uyguna çıkınca herkes diyecek ki bu ne aynı fiyatta çıkarmışsınız.

Wrotch

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
608
Ben 2 aydır sistem çıksın diye uğraşıyorum özelliklede kendisine belirttim taner hocanın. Sizlerinde istediği gibi RTX 3060'lı sistemin çıkmasını bende çok istedim. Hatta foruma özel stok olayınıda her konusu açıldığında bahsettim. Fakat bekledikçe alacağım sistem zam yemişti. En sonunda bütçemi zorlayarak gaming gendeki BLADE 5600 sistemini satın aldım 17kya. Belki bu sistemi 1 ay sonra bu fiyatlara almakta hayal olacak. Kampanyalı sistem çıkabilir belki daha iyisi bile gelir. Fakat bu durumda beklemek hem insanı yıpratıyor hemde hevesini kaçırabiliyor. Taner hocanın elinde olsa 1000 stok bile çıkarır yapmadığı iş değil. Ama firmalar buna malasef izin vermiyor. Size tavsiyem Kasım ayı bitmeden ne alacaksanız alın. Sonradan pişman olmayın.

atlas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Ben 2 aydır sistem çıksın diye uğraşıyorum özelliklede kendisine belirttim taner hocanın. Sizlerinde istediği gibi RTX 3060'lı sistemin çıkmasını bende çok istedim. Hatta foruma özel stok olayınıda her konusu açıldığında bahsettim. Fakat bekledikçe alacağım sistem zam yemişti. En sonunda bütçemi zorlayarak gaming gendeki BLADE 5600 sistemini satın aldım 17kya. Belki bu sistemi 1 ay sonra bu fiyatlara almakta hayal olacak. Kampanyalı sistem çıkabilir belki daha iyisi bile gelir. Fakat bu durumda beklemek hem insanı yıpratıyor hemde hevesini kaçırabiliyor. Taner hocanın elinde olsa 1000 stok bile çıkarır yapmadığı iş değil. Ama firmalar buna malasef izin vermiyor. Size tavsiyem Kasım ayı bitmeden ne alacaksanız alın. Sonradan pişman olmayın.

Hocam ekran kartını mı değiştirdiniz o sistemin ben de almayı düşünüyorum ama şu an çok kararsızım bekliyim mi alıyım mı aslında 3070 bir sistem istiyordum ama bitmiş bugün çıkanda moralim bozuldu yine. Bu sistem de biterse açıkta kalıcam diye korkuyorum.

Wrotch

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
608
Hocam ekran kartını mı değiştirdiniz o sistemin ben de almayı düşünüyorum ama şu an çok kararsızım bekliyim mi alıyım mı aslında 3070 bir sistem istiyordum ama bitmiş bugün çıkanda moralim bozuldu yine. Bu sistem de biterse açıkta kalıcam diye korkuyorum.
Hayır hocam 3060 Ti olarak aldım. Bu sistem stoklara gireli 1 hafta falan oldu yakında buda bitebilir. 3060ti 3070e yakın bir kart. Bekleyin dersem fiyatlar yükselirse üzülürsünüz. Ben 4 kere kampanyalı hazır sistem almayı denedim 2.5 aydır alamadım. Artık en sonunda bütçemi zorlayarak bu sistemi satın aldım. Vaktiniz varsa bekleyin desem kampanyalı bir sistem çıktığında alamazsanız alternatif olarak gördüğünüz sistemin fiyatı artıp sizi üzebilir. Bence alıp geçin bu ay bitmeden size tavsiyemdir. Bu sistem bu bileşen kasa ve psu ile 17 kya normal.

atlas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Şu an satışta mı bu sistem hocam? Blade 5600 ekran kartı Radeon 5800 olarak gördüm ben.

Wrotch

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
608

atlas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar